Kiinan moderni historia -ohjelmasarja

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenAudiovisuaalinen tuotosTieteellinen

Kuvaus

Kiina on muuttumassa nopeasti yhdeksi maailman suurimmista talousmahdista,. Muutos on ollut raju, sillä vielä pari vuosikymmentäsitten se oli kehitysmaan tasolla. 8-osaisessa ohjelmasarjassa käydään läpi Kiinan lähihistoriaa 1900-luvun alusta tähän päivään. Tiedeohjelmasarja kuuluu Helsingin yliopiston avoimen yliopiston Aasian ja Tyynenmeren alueen tutkimuksen perusopintoihin.
Alkuperäiskielisuomi
TilaJulkaistu - 23 kesäkuuta 2008
OKM-julkaisutyyppiI1 Audiovisuaalinen materiaali

Lainaa tätä

@misc{f0886b02ee9844dcb1489f8ddc4ee88e,
title = "Kiinan moderni historia -ohjelmasarja",
abstract = "Kiina on muuttumassa nopeasti yhdeksi maailman suurimmista talousmahdista,. Muutos on ollut raju, sill{\"a} viel{\"a} pari vuosikymment{\"a}sitten se oli kehitysmaan tasolla. 8-osaisessa ohjelmasarjassa k{\"a}yd{\"a}{\"a}n l{\"a}pi Kiinan l{\"a}hihistoriaa 1900-luvun alusta t{\"a}h{\"a}n p{\"a}iv{\"a}{\"a}n. Tiedeohjelmasarja kuuluu Helsingin yliopiston avoimen yliopiston Aasian ja Tyynenmeren alueen tutkimuksen perusopintoihin.",
author = "Tiina Airaksinen",
note = "Physical medium: YLE, Radio 1",
year = "2008",
month = "6",
day = "23",
language = "suomi",

}

Airaksinen, T, Kiinan moderni historia -ohjelmasarja, 2008, Audiovisuaalinen tuotos.
Kiinan moderni historia -ohjelmasarja. Airaksinen, Tiina (Kirjoittaja). 2008.

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenAudiovisuaalinen tuotosTieteellinen

TY - ADVS

T1 - Kiinan moderni historia -ohjelmasarja

AU - Airaksinen, Tiina

N1 - Physical medium: YLE, Radio 1

PY - 2008/6/23

Y1 - 2008/6/23

N2 - Kiina on muuttumassa nopeasti yhdeksi maailman suurimmista talousmahdista,. Muutos on ollut raju, sillä vielä pari vuosikymmentäsitten se oli kehitysmaan tasolla. 8-osaisessa ohjelmasarjassa käydään läpi Kiinan lähihistoriaa 1900-luvun alusta tähän päivään. Tiedeohjelmasarja kuuluu Helsingin yliopiston avoimen yliopiston Aasian ja Tyynenmeren alueen tutkimuksen perusopintoihin.

AB - Kiina on muuttumassa nopeasti yhdeksi maailman suurimmista talousmahdista,. Muutos on ollut raju, sillä vielä pari vuosikymmentäsitten se oli kehitysmaan tasolla. 8-osaisessa ohjelmasarjassa käydään läpi Kiinan lähihistoriaa 1900-luvun alusta tähän päivään. Tiedeohjelmasarja kuuluu Helsingin yliopiston avoimen yliopiston Aasian ja Tyynenmeren alueen tutkimuksen perusopintoihin.

M3 - Audiovisuaalinen tuotos

ER -