Cholecalciferol and 25-hydroxycholecalciferol contents in fish and fish products

Vieno Piironen, Pirjo Mattila, Esko Uusi-Rauva, Pekka Koivistoinen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of Food Composition and Analysis
Vuosikerta8
Sivut232-243
ISSN0889-1575
TilaJulkaistu - 1995
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Lainaa tätä

Piironen, Vieno ; Mattila, Pirjo ; Uusi-Rauva, Esko ; Koivistoinen, Pekka. / Cholecalciferol and 25-hydroxycholecalciferol contents in fish and fish products. Julkaisussa: Journal of Food Composition and Analysis. 1995 ; Vuosikerta 8. Sivut 232-243.
@article{3784535727364403b4b3e9193cc0a8d8,
title = "Cholecalciferol and 25-hydroxycholecalciferol contents in fish and fish products",
author = "Vieno Piironen and Pirjo Mattila and Esko Uusi-Rauva and Pekka Koivistoinen",
year = "1995",
language = "English",
volume = "8",
pages = "232--243",
journal = "Journal of Food Composition and Analysis",
issn = "0889-1575",
publisher = "ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE",

}

Cholecalciferol and 25-hydroxycholecalciferol contents in fish and fish products. / Piironen, Vieno; Mattila, Pirjo ; Uusi-Rauva, Esko; Koivistoinen, Pekka.

julkaisussa: Journal of Food Composition and Analysis, Vuosikerta 8, 1995, s. 232-243.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Cholecalciferol and 25-hydroxycholecalciferol contents in fish and fish products

AU - Piironen, Vieno

AU - Mattila, Pirjo

AU - Uusi-Rauva, Esko

AU - Koivistoinen, Pekka

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Article

VL - 8

SP - 232

EP - 243

JO - Journal of Food Composition and Analysis

JF - Journal of Food Composition and Analysis

SN - 0889-1575

ER -