Cina par luteranu macitaju izglitibu. LELB Teologiska instituta vesture 1923-1937

Julkaisun otsikon käännös: Taistelu luterilaisten pappien koulutuksesta. Latvian evankelis-luterilaisen kirkon Teologisen instituutin historia 1923-1937: Tekstiä ensin suomeksi, sitten laadittu käsikirjoitus englanniksi, josta käännetty latviaksi.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Julkaisun otsikon käännösTaistelu luterilaisten pappien koulutuksesta. Latvian evankelis-luterilaisen kirkon Teologisen instituutin historia 1923-1937: Tekstiä ensin suomeksi, sitten laadittu käsikirjoitus englanniksi, josta käännetty latviaksi.
Alkuperäiskielilatvia
JulkaisupaikkaRiika
KustantajaLuterisma mantojuma fonds
ISBN (painettu)978-9934-544-03-3
TilaJulkaistu - 13 kesäkuuta 2016
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Lisätietoja

Kysymyksessä on tieteellinen tutkimus liittyen Latvian maailmansotien välisen ajan kirkko- ja teologianhistoriaan. Teos on käännetty englanninkielisestä käsikirjoituksesta, jonka aineksia on julkaistu suomeksi. Vaikka varsinaista vertaisarviointia ei ole tehtykään, sijoitan kirjan tieteellisten julkaisujen kategoriaan, koska se sopii siihen paremmin kuin yleisteoksiin. Kirjassa on alaviitteet.
Volume:
Proceeding volume: