Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Sivut1267-1279
ISSN0964-6906
TilaJulkaistu - 1997
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

• 118 Biotieteet

Suvanto, P., Wartiovaara, K., Lindahl, M., Arumäe, U., Moshnyakov, M., Horelli-Kuitunen, N., Airaksinen, M., Palotie, A., Sariola, H. and Saarma, M (1997). Cloning, mRNA distribution and chromosomal localisation of the gene for glial cell line-derived neurotrophic factor receptor beta, a homologue to GDNFR-alpha. Human Molecular Genetics, 6, 1267-1279.
Suvanto, P., Wartiovaara, K., Lindahl, M., Arumäe, U., Moshnyakov, M., Horelli-Kuitunen, N., Airaksinen, M., Palotie, A., Sariola, H. and Saarma, M. / Cloning, mRNA distribution and chromosomal localisation of the gene for glial cell line-derived neurotrophic factor receptor beta, a homologue to GDNFR-alpha. Julkaisussa: Human Molecular Genetics. 1997 ; Vuosikerta 6. Sivut 1267-1279.
@article{ae588ee3075c43b59aacad409b4a6f20,
title = "Cloning, mRNA distribution and chromosomal localisation of the gene for glial cell line-derived neurotrophic factor receptor beta, a homologue to GDNFR-alpha",
keywords = "118 Biological sciences",
author = "Lindahl, {Maria Susanna} and {Suvanto, P., Wartiovaara, K., Lindahl, M., Arum{\"a}e, U., Moshnyakov, M., Horelli-Kuitunen, N., Airaksinen, M., Palotie, A., Sariola, H. and Saarma, M}",
year = "1997",
language = "English",
volume = "6",
pages = "1267--1279",
journal = "Human Molecular Genetics",
issn = "0964-6906",
publisher = "Oxford University Press",

Suvanto, P., Wartiovaara, K., Lindahl, M., Arumäe, U., Moshnyakov, M., Horelli-Kuitunen, N., Airaksinen, M., Palotie, A., Sariola, H. and Saarma, M 1997, 'Cloning, mRNA distribution and chromosomal localisation of the gene for glial cell line-derived neurotrophic factor receptor beta, a homologue to GDNFR-alpha', Human Molecular Genetics, Vuosikerta 6, Sivut 1267-1279.

Cloning, mRNA distribution and chromosomal localisation of the gene for glial cell line-derived neurotrophic factor receptor beta, a homologue to GDNFR-alpha. / Suvanto, P., Wartiovaara, K., Lindahl, M., Arumäe, U., Moshnyakov, M., Horelli-Kuitunen, N., Airaksinen, M., Palotie, A., Sariola, H. and Saarma, M.

julkaisussa: Human Molecular Genetics, Vuosikerta 6, 1997, s. 1267-1279.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Cloning, mRNA distribution and chromosomal localisation of the gene for glial cell line-derived neurotrophic factor receptor beta, a homologue to GDNFR-alpha

AU - Lindahl, Maria Susanna

AU - Suvanto, P., Wartiovaara, K., Lindahl, M., Arumäe, U., Moshnyakov, M., Horelli-Kuitunen, N., Airaksinen, M., Palotie, A., Sariola, H. and Saarma, M

PY - 1997

Y1 - 1997

KW - 118 Biological sciences

M3 - Article

VL - 6

SP - 1267

EP - 1279

JO - Human Molecular Genetics

JF - Human Molecular Genetics

SN - 0964-6906

Suvanto, P., Wartiovaara, K., Lindahl, M., Arumäe, U., Moshnyakov, M., Horelli-Kuitunen, N., Airaksinen, M., Palotie, A., Sariola, H. and Saarma, M. Cloning, mRNA distribution and chromosomal localisation of the gene for glial cell line-derived neurotrophic factor receptor beta, a homologue to GDNFR-alpha. Human Molecular Genetics. 1997;6:1267-1279.