Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoDigital Heritage and Archaeology in Practice
ToimittajatEthan Watrall, Lynn Goldstein
KustantajaUniversity press of Florida
Julkaisupäivä9 lokakuuta 2018
TilaJätetty - 9 lokakuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Thomas, S. E., Wessman, A. P. F., Ikkala, E., Tuominen, J. A., Koho, M., Hyvönen, E. A., & Rohiola, V. (2018). (Co-)Creating a Sustainable Platform for Finland’s Archaeological Chance Finds: The Story of SuALT. Käsikirjoitus lähetetty julkaistavaksi. teoksessa E. Watrall, & L. Goldstein (Toimittajat), Digital Heritage and Archaeology in Practice University press of Florida.
Thomas, Suzanne Elizabeth ; Wessman, Anna Pia Frederike ; Ikkala, Esko ; Tuominen, Jouni Antero ; Koho, Mikko ; Hyvönen, Eero Antero ; Rohiola, Ville. / (Co-)Creating a Sustainable Platform for Finland’s Archaeological Chance Finds : The Story of SuALT. Digital Heritage and Archaeology in Practice. Toimittaja / Ethan Watrall ; Lynn Goldstein. University press of Florida, 2018.
@inbook{f642b4ed15a141f39131999a0775957a,
title = "(Co-)Creating a Sustainable Platform for Finland’s Archaeological Chance Finds: The Story of SuALT",
author = "Thomas, {Suzanne Elizabeth} and Wessman, {Anna Pia Frederike} and Esko Ikkala and Tuominen, {Jouni Antero} and Mikko Koho and Hyv{\"o}nen, {Eero Antero} and Ville Rohiola",
year = "2018",
month = "10",
day = "9",
language = "English",
editor = "Ethan Watrall and Lynn Goldstein",
booktitle = "Digital Heritage and Archaeology in Practice",
publisher = "University press of Florida",
address = "United States",

Thomas, SE, Wessman, APF, Ikkala, E, Tuominen, JA, Koho, M, Hyvönen, EA & Rohiola, V 2018, (Co-)Creating a Sustainable Platform for Finland’s Archaeological Chance Finds: The Story of SuALT. julkaisussa E Watrall & L Goldstein (toim), Digital Heritage and Archaeology in Practice. University press of Florida.

(Co-)Creating a Sustainable Platform for Finland’s Archaeological Chance Finds : The Story of SuALT. / Thomas, Suzanne Elizabeth; Wessman, Anna Pia Frederike; Ikkala, Esko; Tuominen, Jouni Antero; Koho, Mikko; Hyvönen, Eero Antero; Rohiola, Ville.

Digital Heritage and Archaeology in Practice. toim. / Ethan Watrall; Lynn Goldstein. University press of Florida, 2018.

TY - CHAP

T1 - (Co-)Creating a Sustainable Platform for Finland’s Archaeological Chance Finds

T2 - The Story of SuALT

AU - Thomas, Suzanne Elizabeth