Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut184-187
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaAnnual Meeting: Finnish Centre of Excellence in Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change - Luosto, Suomi
Kesto: 18 toukokuuta 201120 toukokuuta 2011

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

Volume:
Proceeding volume:

• 114 Fysiikka
  • 4112 Metsätiede

Kulmala, L., Pumpanen, J., Levula, J., Rantanen, S., Laakso, H., Siivola, E., ... Vesala, T. (2011). CO2 efflux before and after a clear cut and prescribed burning of a boreal spruce forest. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 184-187). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Kulmala, Liisa ; Pumpanen, Jukka ; Levula, Janne ; Rantanen, Sirpa ; Laakso, Heikki ; Siivola, Erkki ; Kolari, Pasi ; Vesala, Timo. / CO2 efflux before and after a clear cut and prescribed burning of a boreal spruce forest. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 184-187 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{6aa0b2abe6b34ec0b382712e4279916a,
title = "CO2 efflux before and after a clear cut and prescribed burning of a boreal spruce forest",
keywords = "114 Physical sciences, 4112 Forestry",
author = "Liisa Kulmala and Jukka Pumpanen and Janne Levula and Sirpa Rantanen and Heikki Laakso and Erkki Siivola and Pasi Kolari and Timo Vesala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "184--187",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'",

Kulmala, L, Pumpanen, J, Levula, J, Rantanen, S, Laakso, H, Siivola, E, Kolari, P & Vesala, T 2011, CO2 efflux before and after a clear cut and prescribed burning of a boreal spruce forest. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 184-187, Annual Meeting: Finnish Centre of Excellence in Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change, Luosto, Suomi, 18/05/2011.

CO2 efflux before and after a clear cut and prescribed burning of a boreal spruce forest. / Kulmala, Liisa; Pumpanen, Jukka; Levula, Janne; Rantanen, Sirpa; Laakso, Heikki; Siivola, Erkki; Kolari, Pasi; Vesala, Timo.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 184-187 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - CO2 efflux before and after a clear cut and prescribed burning of a boreal spruce forest

AU - Kulmala, Liisa

AU - Pumpanen, Jukka

AU - Levula, Janne

AU - Rantanen, Sirpa

AU - Laakso, Heikki

AU - Siivola, Erkki

AU - Kolari, Pasi

AU - Vesala, Timo

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

KW - 4112 Forestry

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 184

EP - 187

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'

Kulmala L, Pumpanen J, Levula J, Rantanen S, Laakso H, Siivola E et al. CO2 efflux before and after a clear cut and prescribed burning of a boreal spruce forest. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 184-187. (Report series in aerosol science).