Mika Hämäläinen, Liisa Lotta Tarvainen, Jack Rueter

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018)
ToimittajatNicoletta Calzolari , Khalid Choukri, Christopher Cieri, Thierry Declerck, Sara Goggi, Koiti Hasida, Hitoshi Isahara, Bente Maegaard, Joseph Mariani, Hélène Mazo, Asuncion Moreno, Jan Odijk, Stelios Piperidis, Takenobu Tokunaga
JulkaisupaikkaParis
KustantajaEuropean Language Resources Association (ELRA)
Julkaisupäivä2018
Sivut862-867
ISBN (elektroninen)979-10-95546-00-9
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaThe Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation - Miyazaki, Japani
Kesto: 7 toukokuuta 201812 toukokuuta 2018
Konferenssinumero: 11

• 6121 Kielitieteet

Siteeraa tätä

Hämäläinen, M., Tarvainen, L. L., & Rueter, J. (2018). Combining Concepts and Their Translations from Structured Dictionaries of Uralic Minority Languages. teoksessa N. Calzolari , K. Choukri, C. Cieri, T. Declerck, S. Goggi, K. Hasida, H. Isahara, B. Maegaard, J. Mariani, H. Mazo, A. Moreno, J. Odijk, S. Piperidis, ... T. Tokunaga (Toimittajat), Proceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018) (Sivut 862-867). Paris: European Language Resources Association (ELRA).