Communicating the Environmental Performance of Wood Products

Tarmo Räty, Daniel Lindqvist, Tuula Nuutinen, Anders Nyrud, Sini Perttula, Maria Riala, Anders Roos, Lars G. F. Tellnes, Anne Toppinen, Lei Wang

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaVantaa
KustantajaMetsäntutkimuslaitos
ISBN (elektroninen)978-951-40-2363-7
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiWorking Papers of the Finnish Forest Research Institute
KustantajaMetsäntutkimuslaitos
Numero230
ISSN (elektroninen)1795-150X

• 4112 Metsätiede

Räty, T., Lindqvist, D., Nuutinen, T., Nyrud, A., Perttula, S., Riala, M., ... Wang, L. (2012). Communicating the Environmental Performance of Wood Products. (Working Papers of the Finnish Forest Research Institute; Nro 230). Vantaa: Metsäntutkimuslaitos.
Räty, Tarmo ; Lindqvist, Daniel ; Nuutinen, Tuula ; Nyrud, Anders ; Perttula, Sini ; Riala, Maria ; Roos, Anders ; Tellnes, Lars G. F. ; Toppinen, Anne ; Wang, Lei. / Communicating the Environmental Performance of Wood Products. Vantaa : Metsäntutkimuslaitos, 2012. 71 Sivumäärä (Working Papers of the Finnish Forest Research Institute; 230).
@book{65b3ea64fc464c438f4710225101194b,
title = "Communicating the Environmental Performance of Wood Products",
keywords = "4112 Mets{\"a}tiede",
author = "Tarmo R{\"a}ty and Daniel Lindqvist and Tuula Nuutinen and Anders Nyrud and Sini Perttula and Maria Riala and Anders Roos and Tellnes, {Lars G. F.} and Anne Toppinen and Lei Wang",
year = "2012",
language = "suomi",
series = "Working Papers of the Finnish Forest Research Institute",
publisher = "Mets{\"a}ntutkimuslaitos",
number = "230",
address = "Suomi",

Räty, T, Lindqvist, D, Nuutinen, T, Nyrud, A, Perttula, S, Riala, M, Roos, A, Tellnes, LGF, Toppinen, A & Wang, L 2012, Communicating the Environmental Performance of Wood Products. Working Papers of the Finnish Forest Research Institute, Nro 230, Metsäntutkimuslaitos, Vantaa.

Communicating the Environmental Performance of Wood Products. / Räty, Tarmo; Lindqvist, Daniel; Nuutinen, Tuula; Nyrud, Anders ; Perttula, Sini; Riala, Maria; Roos, Anders; Tellnes, Lars G. F.; Toppinen, Anne; Wang, Lei.

Vantaa : Metsäntutkimuslaitos, 2012. 71 s. (Working Papers of the Finnish Forest Research Institute; Nro 230).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

BT - Communicating the Environmental Performance of Wood Products

PB - Metsäntutkimuslaitos

CY - Vantaa

Räty T, Lindqvist D, Nuutinen T, Nyrud A, Perttula S, Riala M et al. Communicating the Environmental Performance of Wood Products. Vantaa: Metsäntutkimuslaitos, 2012. 71 s. (Working Papers of the Finnish Forest Research Institute; 230).