Qiuzhen Chen, John Sumelius

TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiDiscussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management
Numeronro 13
ISSN (painettu)1459-9996

• 411 Maatalous ja metsätieteet

Chen, Q., & Sumelius, J. (2006). Comparative study on Chinese and Finnish experts' opinion of multifunctional agriculture. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; Nro nro 13). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos.
Chen, Qiuzhen ; Sumelius, John. / Comparative study on Chinese and Finnish experts' opinion of multifunctional agriculture. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; nro 13).
@book{91a326fde89145fca1ca188572487e3b,
title = "Comparative study on Chinese and Finnish experts' opinion of multifunctional agriculture",
abstract = "Abstract",
keywords = "411 Agriculture and forestry",
author = "Qiuzhen Chen and John Sumelius",
year = "2006",
language = "English",
series = "Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management",
publisher = "Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos",
number = "nro 13",
address = "Finland",

Chen, Q & Sumelius, J 2006, Comparative study on Chinese and Finnish experts' opinion of multifunctional agriculture. Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management, Nro nro 13, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, Helsinki.

Comparative study on Chinese and Finnish experts' opinion of multifunctional agriculture. / Chen, Qiuzhen; Sumelius, John.

Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; Nro nro 13).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

TY - BOOK

T1 - Comparative study on Chinese and Finnish experts' opinion of multifunctional agriculture

AU - Chen, Qiuzhen

AU - Sumelius, John

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Abstract

AB - Abstract

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Book

T3 - Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management

BT - Comparative study on Chinese and Finnish experts' opinion of multifunctional agriculture

PB - Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos

CY - Helsinki

Chen Q, Sumelius J. Comparative study on Chinese and Finnish experts' opinion of multifunctional agriculture. Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; nro 13).