Miika Leminen, Lauri Ahonen, Matti Gröhn, Minna Huotilainen, Tiina Paunio, Jussi Virkkala

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of annual International Conference on Auditory Display (ICAD)
KustantajaGeorgia Institute of Technology
Julkaisupäivä22 kesäkuuta 2014
TilaJulkaistu - 22 kesäkuuta 2014
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaInternational Conference on Auditory Display - New York, Yhdysvallat (USA)
Kesto: 22 kesäkuuta 201425 kesäkuuta 2014
Konferenssinumero: 20

Volume:
Proceeding volume:

• 515 Psykologia
  • 222 Muu tekniikka

Leminen, M., Ahonen, L., Gröhn, M., Huotilainen, M., Paunio, T., & Virkkala, J. (2014). Comparing Auditory Stimuli for Sleep Enhancement: Mimicking a Sleeping Situation. teoksessa Proceedings of annual International Conference on Auditory Display (ICAD) Georgia Institute of Technology .
Leminen, Miika ; Ahonen, Lauri ; Gröhn, Matti ; Huotilainen, Minna ; Paunio, Tiina ; Virkkala, Jussi. / Comparing Auditory Stimuli for Sleep Enhancement: Mimicking a Sleeping Situation. Proceedings of annual International Conference on Auditory Display (ICAD). Georgia Institute of Technology , 2014.
@inproceedings{6f309c52d7b64dabb6481e2b6836bf93,
title = "Comparing Auditory Stimuli for Sleep Enhancement: Mimicking a Sleeping Situation",
keywords = "515 Psychology, 222 Other engineering and technologies, Acoustics",
author = "Miika Leminen and Lauri Ahonen and Matti Gr{\"o}hn and Minna Huotilainen and Tiina Paunio and Jussi Virkkala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2014",
month = "6",
day = "22",
language = "English",
booktitle = "Proceedings of annual International Conference on Auditory Display (ICAD)",
publisher = "Georgia Institute of Technology",
address = "Georgia",

Leminen, M, Ahonen, L, Gröhn, M, Huotilainen, M, Paunio, T & Virkkala, J 2014, Comparing Auditory Stimuli for Sleep Enhancement: Mimicking a Sleeping Situation. julkaisussa Proceedings of annual International Conference on Auditory Display (ICAD). Georgia Institute of Technology , International Conference on Auditory Display, New York, Yhdysvallat (USA), 22/06/2014.

Comparing Auditory Stimuli for Sleep Enhancement: Mimicking a Sleeping Situation. / Leminen, Miika; Ahonen, Lauri; Gröhn, Matti; Huotilainen, Minna; Paunio, Tiina; Virkkala, Jussi.

TY - GEN

T1 - Comparing Auditory Stimuli for Sleep Enhancement: Mimicking a Sleeping Situation

AU - Leminen, Miika

AU - Ahonen, Lauri