Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoProceedings of the Crafticulation & Education Conference
    ToimittajatLeena K. Kaukinen
    Julkaisupaikka[Helsinki]
    KustantajaNordFo Nordic Forum for Research and Development in Craft and Design
    Julkaisupäivä2009
    Sivut315-320
    ISBN (painettu) 978-952-10-5578-2
    ISBN (elektroninen)978-952-10-5579-9
    TilaJulkaistu - 2009
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiResearch in sloyd education and crafts science A
    Numero14
    ISSN (painettu)1238-9501

• 516 Kasvatustieteet

Räisänen, R. (2009). Comprehensive learning of craft - students' experiences anf thoughts about integrated learning in the craft teacher education at university. teoksessa L. K. Kaukinen (Toimittaja), Proceedings of the Crafticulation & Education Conference (Sivut 315-320). (Research in sloyd education and crafts science A; Nro 14). [Helsinki]: NordFo Nordic Forum for Research and Development in Craft and Design.
    Räisänen, Riikka. / Comprehensive learning of craft - students' experiences anf thoughts about integrated learning in the craft teacher education at university. Proceedings of the Crafticulation & Education Conference. Toimittaja / Leena K. Kaukinen. [Helsinki] : NordFo Nordic Forum for Research and Development in Craft and Design, 2009. Sivut 315-320 (Research in sloyd education and crafts science A; 14).
    @inbook{77db84da6fc7480281673bb672c7fdce,
    title = "Comprehensive learning of craft - students' experiences anf thoughts about integrated learning in the craft teacher education at university",
    keywords = "516 Educational sciences, k{\"a}sity{\"o}tiede",
    author = "Riikka R{\"a}is{\"a}nen",
    year = "2009",
    language = "English",
    isbn = "978-952-10-5578-2",
    series = "Research in sloyd education and crafts science A",
    publisher = "NordFo Nordic Forum for Research and Development in Craft and Design",
    number = "14",
    pages = "315--320",
    editor = "Kaukinen, {Leena K.}",
    booktitle = "Proceedings of the Crafticulation & Education Conference",
    address = "International",

Räisänen, R 2009, Comprehensive learning of craft - students' experiences anf thoughts about integrated learning in the craft teacher education at university. julkaisussa LK Kaukinen (Toimittaja), Proceedings of the Crafticulation & Education Conference. Research in sloyd education and crafts science A, Nro 14, NordFo Nordic Forum for Research and Development in Craft and Design, [Helsinki], Sivut 315-320.

Comprehensive learning of craft - students' experiences anf thoughts about integrated learning in the craft teacher education at university. / Räisänen, Riikka.

Proceedings of the Crafticulation & Education Conference. toim. / Leena K. Kaukinen. [Helsinki] : NordFo Nordic Forum for Research and Development in Craft and Design, 2009. s. 315-320 (Research in sloyd education and crafts science A; Nro 14).

TY - CHAP

T1 - Comprehensive learning of craft - students' experiences anf thoughts about integrated learning in the craft teacher education at university

AU - Räisänen, Riikka

PY - 2009

Y1 - 2009

KW - 516 Educational sciences

KW - käsityötiede

M3 - Chapter

SN - 978-952-10-5578-2

T3 - Research in sloyd education and crafts science A

SP - 315

EP - 320

BT - Proceedings of the Crafticulation & Education Conference

A2 - Kaukinen, Leena K.

PB - NordFo Nordic Forum for Research and Development in Craft and Design

CY - [Helsinki]

Räisänen R. Comprehensive learning of craft - students' experiences anf thoughts about integrated learning in the craft teacher education at university. julkaisussa Kaukinen LK, toimittaja, Proceedings of the Crafticulation & Education Conference. [Helsinki]: NordFo Nordic Forum for Research and Development in Craft and Design. 2009. s. 315-320. (Research in sloyd education and crafts science A; 14).