Consequences of oil spills

Heta Rousi, E Leppäkoski, Riikka Marianne Venesjärvi

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoThe ecological effects of oil spills in the Baltic Sea : The National Action Plan of Finland
ToimittajatHarri Kankaanpää, Heta Rousi
Vuosikerta2012/6
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaFinnish Environment Institute (SYKE)
Julkaisupäiväkesäkuuta 2012
TilaJulkaistu - kesäkuuta 2012
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Rousi, H., Leppäkoski, E., & Venesjärvi, R. M. (2012). Consequences of oil spills. teoksessa H. Kankaanpää, & H. Rousi (Toimittajat), The ecological effects of oil spills in the Baltic Sea: The National Action Plan of Finland (Vuosikerta 2012/6). Helsinki: Finnish Environment Institute (SYKE).
Rousi, Heta ; Leppäkoski, E ; Venesjärvi, Riikka Marianne. / Consequences of oil spills. The ecological effects of oil spills in the Baltic Sea: The National Action Plan of Finland. Toimittaja / Harri Kankaanpää ; Heta Rousi. Vuosikerta 2012/6 Helsinki : Finnish Environment Institute (SYKE), 2012.
@inbook{6d70f8b404ad47fcb819a21e3e770a4a,
title = "Consequences of oil spills",
author = "Heta Rousi and E Lepp{\"a}koski and Venesj{\"a}rvi, {Riikka Marianne}",
year = "2012",
month = "6",
language = "English",
volume = "2012/6",
editor = "Harri Kankaanp{\"a}{\"a} and Rousi, {Heta }",
booktitle = "The ecological effects of oil spills in the Baltic Sea",
publisher = "Finnish Environment Institute (SYKE)",
address = "Finland",

Rousi, H, Leppäkoski, E & Venesjärvi, RM 2012, Consequences of oil spills. julkaisussa H Kankaanpää & H Rousi (toim), The ecological effects of oil spills in the Baltic Sea: The National Action Plan of Finland. Vuosikerta 2012/6, Finnish Environment Institute (SYKE), Helsinki.

Consequences of oil spills. / Rousi, Heta; Leppäkoski, E; Venesjärvi, Riikka Marianne.

The ecological effects of oil spills in the Baltic Sea: The National Action Plan of Finland. toim. / Harri Kankaanpää; Heta Rousi. Vuosikerta 2012/6 Helsinki : Finnish Environment Institute (SYKE), 2012.

TY - CHAP

T1 - Consequences of oil spills

AU - Rousi, Heta

AU - Leppäkoski, E