Contamination routes and analysis in food processing environments

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

    Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoHandbook of Hygiene Control in the Food Industry
    ToimittajatH. L. M. Lelieveld, M. A. Mostert, J. Holah
    Sivumäärä17
    JulkaisupaikkaCambridge, England
    KustantajaWoodhead publishing
    Julkaisupäivä2005
    Sivut539-555
    ISBN (painettu)978-1-85573-957-4, 1-85573-957-7
    ISBN (elektroninen)978-1-84569-053-3, 1-84569-053-2
    TilaJulkaistu - 2005
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

    Julkaisusarja

    NimiWoodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
    KustantajaWoodhead Publishing Limited
    Numero116

    Tieteenalat

    • 413 Eläinlääketiede
    • elintarvikkeet
    • pilaantuminen
    • elintarvikemikrobiologia
    • elintarviketeollisuus
    • analyysi

    Siteeraa tätä