Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut35-39
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

• 114 Fysiikka

Aaltonen, H., Aalto, J., Bäck, J., Kolari, P., Pihlatie, M., Pumpanen, J., ... Vesala, T. (2011). Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 35-39). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Aaltonen, Hermanni ; Aalto, Juho ; Bäck, Jaana ; Kolari, Pasi ; Pihlatie, Mari ; Pumpanen, Jukka ; Kulmala, Markku ; Nikinmaa, Eero ; Vesala, Timo. / Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 35-39 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{d7217096de8e48e6ab74e85bf03eaec8,
title = "Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Hermanni Aaltonen and Juho Aalto and Jaana B{\"a}ck and Pasi Kolari and Mari Pihlatie and Jukka Pumpanen and Markku Kulmala and Eero Nikinmaa and Timo Vesala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "35--39",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Aaltonen, H, Aalto, J, Bäck, J, Kolari, P, Pihlatie, M, Pumpanen, J, Kulmala, M, Nikinmaa, E & Vesala, T 2011, Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 35-39.

Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor. / Aaltonen, Hermanni; Aalto, Juho; Bäck, Jaana; Kolari, Pasi; Pihlatie, Mari; Pumpanen, Jukka; Kulmala, Markku; Nikinmaa, Eero; Vesala, Timo.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 35-39 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor

AU - Aaltonen, Hermanni

AU - Aalto, Juho

AU - Bäck, Jaana

AU - Kolari, Pasi

AU - Pihlatie, Mari

AU - Pumpanen, Jukka

AU - Kulmala, Markku

AU - Nikinmaa, Eero

AU - Vesala, Timo

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 35

EP - 39

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Aaltonen H, Aalto J, Bäck J, Kolari P, Pihlatie M, Pumpanen J et al. Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 35-39. (Report series in aerosol science).