Crust-mantle boundary in the central Fennoscandian Shield

Tomasz Janik, Elena Kozlovskaja, Jukka Yliniemi, Pekka Heikkinen, Annakaisa Korja, Timo Tiira, Jukka Keskinen, FIRE Working Group

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoLITHOSPHERE 2006
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaUniversity of Helsinki
    Julkaisupäivä2006
    Sivut47-50
    ISBN (painettu)952-10-2167-5
    TilaJulkaistu - 2006
    OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 117 Maantiede ja ympäristötieteet

Janik, T., Kozlovskaja, E., Yliniemi, J., Heikkinen, P., Korja, A., Tiira, T., ... FIRE Working Group (2006). Crust-mantle boundary in the central Fennoscandian Shield: Contraints from wide-angle P- and S-wave velocity models and results of FIRE reflection profiles. teoksessa LITHOSPHERE 2006 (Sivut 47-50). Helsinki: University of Helsinki.
    @inbook{3fb7760c36d54ef98f04b7ceb55693ca,
    title = "Crust-mantle boundary in the central Fennoscandian Shield: Contraints from wide-angle P- and S-wave velocity models and results of FIRE reflection profiles",
    keywords = "117 Geography, Environmental sciences",
    author = "Tomasz Janik and Elena Kozlovskaja and Jukka Yliniemi and Pekka Heikkinen and Annakaisa Korja and Timo Tiira and Jukka Keskinen and {FIRE Working Group}",
    year = "2006",
    language = "English",
    isbn = "952-10-2167-5",
    pages = "47--50",
    booktitle = "LITHOSPHERE 2006",
    publisher = "University of Helsinki",
    address = "Finland",

Janik, T, Kozlovskaja, E, Yliniemi, J, Heikkinen, P, Korja, A, Tiira, T, Keskinen, J & FIRE Working Group 2006, Crust-mantle boundary in the central Fennoscandian Shield: Contraints from wide-angle P- and S-wave velocity models and results of FIRE reflection profiles. julkaisussa LITHOSPHERE 2006. University of Helsinki, Helsinki, Sivut 47-50.

Crust-mantle boundary in the central Fennoscandian Shield : Contraints from wide-angle P- and S-wave velocity models and results of FIRE reflection profiles. / Janik, Tomasz; Kozlovskaja, Elena; Yliniemi, Jukka; Heikkinen, Pekka; Korja, Annakaisa; Tiira, Timo; Keskinen, Jukka; FIRE Working Group.

LITHOSPHERE 2006. Helsinki : University of Helsinki, 2006. s. 47-50.

TY - CHAP

T1 - Crust-mantle boundary in the central Fennoscandian Shield

T2 - Contraints from wide-angle P- and S-wave velocity models and results of FIRE reflection profiles

AU - Janik, Tomasz