Cultured Meat in the Social Science Research

A Tentative Classification of the Challenges

Julkaisun otsikon käännös: Viljelty liha yhteiskuntatieteellisessä tutkimuksessa - haasteiden alustava luokittelu

Toni Ryynänen, Niko Santeri Räty, Hanna Tuomisto

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Alkuperäiskielienglanti
Sivut38
Sivumäärä1
TilaJulkaistu - lokakuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiEi sovellu
Tapahtuma5th International Scientific Conference on Cultured Meat - Crowne Plaza, Maastricht, Alankomaat
Kesto: 6 lokakuuta 20198 lokakuuta 2019
Konferenssinumero: 5
https://www.culturedmeatconference.com/

Konferenssi

Konferenssi5th International Scientific Conference on Cultured Meat
MaaAlankomaat
KaupunkiMaastricht
Ajanjakso06/10/201908/10/2019
www-osoite

Lainaa tätä

Ryynänen, T., Räty, N. S., & Tuomisto, H. (2019). Cultured Meat in the Social Science Research: A Tentative Classification of the Challenges. 38. Abstraktin lähde: 5th International Scientific Conference on Cultured Meat, Maastricht, Alankomaat.
Ryynänen, Toni ; Räty, Niko Santeri ; Tuomisto, Hanna. / Cultured Meat in the Social Science Research : A Tentative Classification of the Challenges. Abstraktin lähde: 5th International Scientific Conference on Cultured Meat, Maastricht, Alankomaat.1 Sivumäärä
@conference{dc6eaf2508304b72851add4227c006e0,
title = "Cultured Meat in the Social Science Research: A Tentative Classification of the Challenges",
author = "Toni Ryyn{\"a}nen and R{\"a}ty, {Niko Santeri} and Hanna Tuomisto",
year = "2019",
month = "10",
language = "English",
pages = "38",
note = "null ; Conference date: 06-10-2019 Through 08-10-2019",
url = "https://www.culturedmeatconference.com/",

}

Ryynänen, T, Räty, NS & Tuomisto, H 2019, 'Cultured Meat in the Social Science Research: A Tentative Classification of the Challenges' 5th International Scientific Conference on Cultured Meat, Maastricht, Alankomaat, 06/10/2019 - 08/10/2019, Sivut 38.

Cultured Meat in the Social Science Research : A Tentative Classification of the Challenges. / Ryynänen, Toni; Räty, Niko Santeri; Tuomisto, Hanna.

2019. 38 Abstraktin lähde: 5th International Scientific Conference on Cultured Meat, Maastricht, Alankomaat.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

TY - CONF

T1 - Cultured Meat in the Social Science Research

T2 - A Tentative Classification of the Challenges

AU - Ryynänen, Toni

AU - Räty, Niko Santeri

AU - Tuomisto, Hanna

PY - 2019/10

Y1 - 2019/10

M3 - Abstract

SP - 38

ER -

Ryynänen T, Räty NS, Tuomisto H. Cultured Meat in the Social Science Research: A Tentative Classification of the Challenges. 2019. Abstraktin lähde: 5th International Scientific Conference on Cultured Meat, Maastricht, Alankomaat.