Current Key Perspectives in Video Gaming and Religion

Special Issue of Gamevironments

Gregory Grieve (Toimittaja), Kerstin Radde-Antweiler (Toimittaja), Xenia Zeiler (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaBremen
KustantajaUniversity of Bremen
Painos3
TilaJulkaistu - 2015
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiGamevironments
KustantajaUniversity of Bremen
Numero3
ISSN (elektroninen)2364-382X

• 5141 Sosiologia
  • 518 Media- ja viestintätieteet

Grieve, G., Radde-Antweiler, K., & Zeiler, X. (Toimittajat) (2015). Current Key Perspectives in Video Gaming and Religion: Special Issue of Gamevironments. (3 toim.) (Gamevironments; Nro 3). Bremen: University of Bremen.
Grieve, Gregory (Toimittaja) ; Radde-Antweiler, Kerstin (Toimittaja) ; Zeiler, Xenia (Toimittaja). / Current Key Perspectives in Video Gaming and Religion : Special Issue of Gamevironments. 3 toim. Bremen : University of Bremen, 2015. 138 Sivumäärä (Gamevironments; 3).
@book{a6387bdc7b9b4990a6a32b457bc89ce7,
title = "Current Key Perspectives in Video Gaming and Religion: Special Issue of Gamevironments",
keywords = "5141 Sociology, 518 Media and communications",
editor = "Gregory Grieve and Kerstin Radde-Antweiler and Xenia Zeiler",
year = "2015",
language = "English",
series = "Gamevironments",
publisher = "University of Bremen",
number = "3",
address = "Germany",
edition = "3",

Grieve, G, Radde-Antweiler, K & Zeiler, X (toim) 2015, Current Key Perspectives in Video Gaming and Religion: Special Issue of Gamevironments. Gamevironments, Nro 3, 3 toim, University of Bremen, Bremen.

Current Key Perspectives in Video Gaming and Religion : Special Issue of Gamevironments. / Grieve, Gregory (Toimittaja); Radde-Antweiler, Kerstin (Toimittaja); Zeiler, Xenia (Toimittaja).

3 toim. Bremen : University of Bremen, 2015. 138 s. (Gamevironments; Nro 3).

TY - BOOK

T1 - Current Key Perspectives in Video Gaming and Religion

T2 - Special Issue of Gamevironments

A2 - Grieve, Gregory

A2 - Radde-Antweiler, Kerstin

A2 - Zeiler, Xenia

PY - 2015

Y1 - 2015

KW - 5141 Sociology

KW - 518 Media and communications

M3 - Anthology or special issue

T3 - Gamevironments

BT - Current Key Perspectives in Video Gaming and Religion

PB - University of Bremen

CY - Bremen

Grieve G, (ed.), Radde-Antweiler K, (ed.), Zeiler X, (ed.). Current Key Perspectives in Video Gaming and Religion: Special Issue of Gamevironments. 3 toim. Bremen: University of Bremen, 2015. 138 s. (Gamevironments; 3).