Current research on mathematics and science education

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaUniversity of Helsinki
    ISBN (painettu)952-10-1986-7
    TilaJulkaistu - 2004
    OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiHelsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos / Tutkimuksia - Research report
    KustantajaHelsingin yliopisto
    Numero253
    ISSN (painettu)1795-2158

• 516 Kasvatustieteet

Laine, A., Lavonen, J., & Meisalo, V. (2004). Current research on mathematics and science education: Proceedings of the XXI Annual Symposium of the Finnish Association of Mathematics and Science Education Research. (Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos / Tutkimuksia - Research report; Nro 253). Helsinki: University of Helsinki.
    Laine, Anu ; Lavonen, Jari ; Meisalo, Veijo. / Current research on mathematics and science education : Proceedings of the XXI Annual Symposium of the Finnish Association of Mathematics and Science Education Research. Helsinki : University of Helsinki, 2004. 609 Sivumäärä (Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos / Tutkimuksia - Research report; 253).
    @book{b9a8d6cf706240aa8524448af295281c,
    title = "Current research on mathematics and science education: Proceedings of the XXI Annual Symposium of the Finnish Association of Mathematics and Science Education Research",
    keywords = "516 Kasvatustieteet",
    author = "Anu Laine and Jari Lavonen and Veijo Meisalo",
    year = "2004",
    language = "suomi",
    isbn = "952-10-1986-7",
    series = "Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos / Tutkimuksia - Research report",
    publisher = "University of Helsinki",
    number = "253",
    address = "Suomi",

Laine, A, Lavonen, J & Meisalo, V 2004, Current research on mathematics and science education: Proceedings of the XXI Annual Symposium of the Finnish Association of Mathematics and Science Education Research. Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos / Tutkimuksia - Research report, Nro 253, University of Helsinki, Helsinki.

Current research on mathematics and science education : Proceedings of the XXI Annual Symposium of the Finnish Association of Mathematics and Science Education Research. / Laine, Anu; Lavonen, Jari; Meisalo, Veijo.

Helsinki : University of Helsinki, 2004. 609 s. (Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos / Tutkimuksia - Research report; Nro 253).

TY - BOOK

T1 - Current research on mathematics and science education

T2 - Proceedings of the XXI Annual Symposium of the Finnish Association of Mathematics and Science Education Research

AU - Laine, Anu

AU - Lavonen, Jari

AU - Meisalo, Veijo

PY - 2004

Y1 - 2004

KW - 516 Kasvatustieteet

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

SN - 952-10-1986-7

T3 - Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos / Tutkimuksia - Research report

BT - Current research on mathematics and science education

PB - University of Helsinki

CY - Helsinki

Laine A, Lavonen J, Meisalo V. Current research on mathematics and science education: Proceedings of the XXI Annual Symposium of the Finnish Association of Mathematics and Science Education Research. Helsinki: University of Helsinki, 2004. 609 s. (Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos / Tutkimuksia - Research report; 253).