Data-driven metric representing the maturation of preterm EEG

Ninah Koolen, Anneleen Dereymaeker, Okko Rasanen, Katrien Jansen, Jan Vervisch, Vladimir Matic, Maarten De Vos, Gunnar Naulaers, Sabine Van Huffel, Sampsa Vanhatalo

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoIEEE Engineering in Medicine and Biology Society. Conference. Proceedings of the Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society
JulkaisupaikkaNEW YORK
KustantajaIEEE
Julkaisupäivä2015
Sivut1492-1495
ISBN (painettu)978-1-4244-9270-1
TilaJulkaistu - 2015
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaInternational Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society (EMBC) - Milan, Italia
Kesto: 25 elokuuta 201529 elokuuta 2015
Konferenssinumero: 37

Julkaisusarja

NimiIEEE Engineering in Medicine and Biology Society Conference Proceedings
KustantajaIEEE
ISSN (painettu)1557-170X

Volume:
Proceeding volume:

• 3112 Neurotieteet
  • 3123 Naisten- ja lastentaudit

Koolen, N., Dereymaeker, A., Rasanen, O., Jansen, K., Vervisch, J., Matic, V., ... Vanhatalo, S. (2015). Data-driven metric representing the maturation of preterm EEG. teoksessa IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. Conference. Proceedings of the Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society (Sivut 1492-1495). (IEEE Engineering in Medicine and Biology Society Conference Proceedings). NEW YORK: IEEE.
Koolen, Ninah ; Dereymaeker, Anneleen ; Rasanen, Okko ; Jansen, Katrien ; Vervisch, Jan ; Matic, Vladimir ; De Vos, Maarten ; Naulaers, Gunnar ; Van Huffel, Sabine ; Vanhatalo, Sampsa. / Data-driven metric representing the maturation of preterm EEG. IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. Conference. Proceedings of the Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. NEW YORK : IEEE, 2015. Sivut 1492-1495 (IEEE Engineering in Medicine and Biology Society Conference Proceedings).
@inproceedings{957de8ae7e874803b908cdfe3281297d,
title = "Data-driven metric representing the maturation of preterm EEG",
keywords = "BURST DETECTION, 3112 Neurosciences, 3123 Gynaecology and paediatrics",
author = "Ninah Koolen and Anneleen Dereymaeker and Okko Rasanen and Katrien Jansen and Jan Vervisch and Vladimir Matic and {De Vos}, Maarten and Gunnar Naulaers and {Van Huffel}, Sabine and Sampsa Vanhatalo",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2015",
language = "English",
isbn = "978-1-4244-9270-1",
series = "IEEE Engineering in Medicine and Biology Society Conference Proceedings",
publisher = "IEEE",
pages = "1492--1495",
booktitle = "IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. Conference. Proceedings of the Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society",
address = "United States",

Koolen, N, Dereymaeker, A, Rasanen, O, Jansen, K, Vervisch, J, Matic, V, De Vos, M, Naulaers, G, Van Huffel, S & Vanhatalo, S 2015, Data-driven metric representing the maturation of preterm EEG. julkaisussa IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. Conference. Proceedings of the Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. IEEE Engineering in Medicine and Biology Society Conference Proceedings, IEEE, NEW YORK, Sivut 1492-1495, International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society (EMBC) , Milan, Italia, 25/08/2015.

Data-driven metric representing the maturation of preterm EEG. / Koolen, Ninah; Dereymaeker, Anneleen; Rasanen, Okko; Jansen, Katrien; Vervisch, Jan; Matic, Vladimir; De Vos, Maarten; Naulaers, Gunnar; Van Huffel, Sabine; Vanhatalo, Sampsa.

IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. Conference. Proceedings of the Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. NEW YORK : IEEE, 2015. s. 1492-1495 (IEEE Engineering in Medicine and Biology Society Conference Proceedings).

TY - GEN

T1 - Data-driven metric representing the maturation of preterm EEG

AU - Koolen, Ninah

AU - Dereymaeker, Anneleen

AU - Rasanen, Okko

AU - Jansen, Katrien

AU - Vervisch, Jan

AU - Matic, Vladimir

AU - De Vos, Maarten

AU - Naulaers, Gunnar

AU - Van Huffel, Sabine

AU - Vanhatalo, Sampsa

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2015

Y1 - 2015

KW - BURST DETECTION

KW - 3112 Neurosciences

KW - 3123 Gynaecology and paediatrics

M3 - Conference contribution

SN - 978-1-4244-9270-1

T3 - IEEE Engineering in Medicine and Biology Society Conference Proceedings

SP - 1492

EP - 1495

BT - IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. Conference. Proceedings of the Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society

PB - IEEE

CY - NEW YORK

Koolen N, Dereymaeker A, Rasanen O, Jansen K, Vervisch J, Matic V et al. Data-driven metric representing the maturation of preterm EEG. julkaisussa IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. Conference. Proceedings of the Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. NEW YORK: IEEE. 2015. s. 1492-1495. (IEEE Engineering in Medicine and Biology Society Conference Proceedings).