Akseli Toikka, Teemu Holmi, Alice Lefort, Olli Rantanen, Petteri Muukkonen, Pekka Niittynen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoCreating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes
ToimittajatVilna Tyystjärvi, Petteri Muukkonen
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaUniversity of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography
Julkaisupäivä2018
Sivut46-57
ISBN (elektroninen)978-951-51-3984-9
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiDepartment of Geosciences and Geography C
NumeroC14
ISSN (elektroninen)1798-7938

• 1171 Geotieteet

Toikka, A., Holmi, T., Lefort, A., Rantanen, O., Muukkonen, P., & Niittynen, P. (2018). Database of northern boreal vascular species growing near the Arctic tree line in Fennoscandia. teoksessa V. Tyystjärvi, & P. Muukkonen (Toimittajat), Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes (Sivut 46-57). (Department of Geosciences and Geography C; Nro C14). Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography.
Toikka, Akseli ; Holmi, Teemu ; Lefort, Alice ; Rantanen, Olli ; Muukkonen, Petteri ; Niittynen, Pekka. / Database of northern boreal vascular species growing near the Arctic tree line in Fennoscandia. Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. Toimittaja / Vilna Tyystjärvi ; Petteri Muukkonen. Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography, 2018. Sivut 46-57 (Department of Geosciences and Geography C; C14).
@inbook{9af9bc12910c48e8a2dda123d031fc93,
title = "Database of northern boreal vascular species growing near the Arctic tree line in Fennoscandia",
keywords = "1171 Geosciences",
author = "Akseli Toikka and Teemu Holmi and Alice Lefort and Olli Rantanen and Petteri Muukkonen and Pekka Niittynen",
year = "2018",
language = "English",
series = "Department of Geosciences and Geography C",
publisher = "University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography",
number = "C14",
pages = "46--57",
editor = "Vilna Tyystj{\"a}rvi and Petteri Muukkonen",
booktitle = "Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes",
address = "Finland",

Toikka, A, Holmi, T, Lefort, A, Rantanen, O, Muukkonen, P & Niittynen, P 2018, Database of northern boreal vascular species growing near the Arctic tree line in Fennoscandia. julkaisussa V Tyystjärvi & P Muukkonen (toim), Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. Department of Geosciences and Geography C, Nro C14, University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography, Helsinki, Sivut 46-57.

Database of northern boreal vascular species growing near the Arctic tree line in Fennoscandia. / Toikka, Akseli; Holmi, Teemu; Lefort, Alice; Rantanen, Olli; Muukkonen, Petteri; Niittynen, Pekka.

Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. toim. / Vilna Tyystjärvi; Petteri Muukkonen. Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography, 2018. s. 46-57 (Department of Geosciences and Geography C; Nro C14).

TY - CHAP

T1 - Database of northern boreal vascular species growing near the Arctic tree line in Fennoscandia

AU - Toikka, Akseli

AU - Holmi, Teemu

AU - Lefort, Alice

AU - Rantanen, Olli

AU - Muukkonen, Petteri

AU - Niittynen, Pekka

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - 1171 Geosciences

M3 - Chapter

T3 - Department of Geosciences and Geography C

SP - 46

EP - 57

BT - Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes

A2 - Tyystjärvi, Vilna

A2 - Muukkonen, Petteri

PB - University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography

CY - Helsinki

Toikka A, Holmi T, Lefort A, Rantanen O, Muukkonen P, Niittynen P. Database of northern boreal vascular species growing near the Arctic tree line in Fennoscandia. julkaisussa Tyystjärvi V, Muukkonen P, toimittajat, Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography. 2018. s. 46-57. (Department of Geosciences and Geography C; C14).