Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously. Finland

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoDay Fines in Europe: Taking Wealth Seriously.
ToimittajatElena Kantorowicz , Michael Fauré
KustantajaCambridge University Press
TilaJätetty - 2020
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Lahti, R. (2020). Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously. Finland. Käsikirjoitus lähetetty julkaistavaksi. teoksessa E. Kantorowicz , & M. Fauré (Toimittajat), Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously. Cambridge University Press.
Lahti, Raimo. / Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously. Finland. Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously.. Toimittaja / Elena Kantorowicz ; Michael Fauré. Cambridge University Press, 2020.
@inbook{5d288855e29c4f64b201eee4356ba364,
title = "Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously. Finland",
author = "Raimo Lahti",
year = "2020",
language = "English",
editor = "{Kantorowicz }, Elena and Michael Faur{\'e}",
booktitle = "Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously.",
publisher = "Cambridge University Press",
address = "United Kingdom",

Lahti, R 2020, Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously. Finland. julkaisussa E Kantorowicz & M Fauré (toim), Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously.. Cambridge University Press.

Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously. Finland. / Lahti, Raimo.

Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously.. toim. / Elena Kantorowicz ; Michael Fauré. Cambridge University Press, 2020.

TY - CHAP

T1 - Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously. Finland

AU - Lahti, Raimo

PY - 2020

Y1 - 2020

M3 - Chapter

BT - Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously.

A2 - Kantorowicz , Elena

A2 - Fauré, Michael

PB - Cambridge University Press

Lahti R. Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously. Finland. julkaisussa Kantorowicz E, Fauré M, toimittajat, Day Fines in Europe: Taking Wealth Seriously.. Cambridge University Press. 2020