De regionalekonomiska effekterna av Katternökoncernens verksamhet

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Alkuperäiskieliruotsi
JulkaisupaikkaSeinäjoki
KustantajaRuralia-institutet
ISBN (elektroninen)978-951-51-0455-7
TilaJulkaistu - lokakuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiHelsingfors universitet, Ruralia-institutet, Rapporter
KustantajaRuralia-institutet
Numero174
ISSN (elektroninen)1796-0630

• 511 Kansantaloustiede

Kinnunen, J., Hakala, O. H., Kujala, S. M., & Törmä, H. K. (2017). De regionalekonomiska effekterna av Katternökoncernens verksamhet. (Helsingfors universitet, Ruralia-institutet, Rapporter; Nro 174). Seinäjoki: Ruralia-institutet.
Kinnunen, Jouko ; Hakala, Outi Helena ; Kujala, Susanna Maria ; Törmä, Hannu Kalevi. / De regionalekonomiska effekterna av Katternökoncernens verksamhet. Seinäjoki : Ruralia-institutet, 2017. 41 Sivumäärä (Helsingfors universitet, Ruralia-institutet, Rapporter; 174).
@book{d01f4d090a744b069176cf3540b03ec0,
title = "De regionalekonomiska effekterna av Kattern{\"o}koncernens verksamhet",
keywords = "511 Nationalekonomi",
author = "Jouko Kinnunen and Hakala, {Outi Helena} and Kujala, {Susanna Maria} and T{\"o}rm{\"a}, {Hannu Kalevi}",
year = "2017",
month = "10",
language = "svenska",
series = "Helsingfors universitet, Ruralia-institutet, Rapporter",
publisher = "Ruralia-institutet",
number = "174",
address = "Finland",

Kinnunen, J, Hakala, OH, Kujala, SM & Törmä, HK 2017, De regionalekonomiska effekterna av Katternökoncernens verksamhet. Helsingfors universitet, Ruralia-institutet, Rapporter, Nro 174, Ruralia-institutet, Seinäjoki.

De regionalekonomiska effekterna av Katternökoncernens verksamhet. / Kinnunen, Jouko; Hakala, Outi Helena; Kujala, Susanna Maria; Törmä, Hannu Kalevi.

Seinäjoki : Ruralia-institutet, 2017. 41 s. (Helsingfors universitet, Ruralia-institutet, Rapporter; Nro 174).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - De regionalekonomiska effekterna av Katternökoncernens verksamhet

AU - Kinnunen, Jouko

AU - Hakala, Outi Helena

AU - Kujala, Susanna Maria

AU - Törmä, Hannu Kalevi

PY - 2017/10

Y1 - 2017/10

KW - 511 Nationalekonomi

M3 - Beställd rapport

T3 - Helsingfors universitet, Ruralia-institutet, Rapporter

BT - De regionalekonomiska effekterna av Katternökoncernens verksamhet

PB - Ruralia-institutet

CY - Seinäjoki

Kinnunen J, Hakala OH, Kujala SM, Törmä HK. De regionalekonomiska effekterna av Katternökoncernens verksamhet. Seinäjoki: Ruralia-institutet, 2017. 41 s. (Helsingfors universitet, Ruralia-institutet, Rapporter; 174).