Deamidation of gluten proteins and peptides decreases the antibody affinity in gluten analysis assays

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of Cereal Science
Vuosikerta53
Numero3
Sivut335-339
ISSN0733-5210
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 415 Muut maataloustieteet
  • 1182 Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Lainaa tätä

@article{a0628fa777c84c56b4de27b1d2923d20,
title = "Deamidation of gluten proteins and peptides decreases the antibody affinity in gluten analysis assays",
keywords = "415 Other agricultural sciences, 1182 Biochemistry, cell and molecular biology",
author = "P{\"a}ivi Kanerva and Outi Brinck and Tuula Sontag-Strohm and Hannu Salovaara and Jussi Loponen",
year = "2011",
doi = "10.1016/j.jcs.2011.02.003",
language = "English",
volume = "53",
pages = "335--339",
journal = "Journal of Cereal Science",
issn = "0733-5210",
publisher = "ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE",
number = "3",

}

Deamidation of gluten proteins and peptides decreases the antibody affinity in gluten analysis assays. / Kanerva, Päivi; Brinck, Outi; Sontag-Strohm, Tuula; Salovaara, Hannu; Loponen, Jussi.

julkaisussa: Journal of Cereal Science, Vuosikerta 53, Nro 3, 2011, s. 335-339.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Deamidation of gluten proteins and peptides decreases the antibody affinity in gluten analysis assays

AU - Kanerva, Päivi

AU - Brinck, Outi

AU - Sontag-Strohm, Tuula

AU - Salovaara, Hannu

AU - Loponen, Jussi

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 415 Other agricultural sciences

KW - 1182 Biochemistry, cell and molecular biology

U2 - 10.1016/j.jcs.2011.02.003

DO - 10.1016/j.jcs.2011.02.003

M3 - Article

VL - 53

SP - 335

EP - 339

JO - Journal of Cereal Science

JF - Journal of Cereal Science

SN - 0733-5210

IS - 3

ER -