Decarbonising energy regimes: Methodological explorations and empirical insights for policy

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

Abstrakti

Tämä kirjoitus pohjautuu lektioon eli lectio praecursoriaan. Lektio on väitöstilaisuudessa väittelijän pitämä alkupuheenvuoro, jossa hän esittelee yleistajuisesti väitöstutkimuksensa taustaa ja kiinnostavimpia aiheita. Kirjoittaja väitteli tohtoriksi Helsingin yliopistosta 21.2.2020. Hänen väitöskirjansa on luettavissa täällä.

This text is based on a lectio praecursoria. Lectio praecursoria is an introductory lecture given by a doctoral candidate at a public examination. In the lecture, the candidate will introduce the background and the key concepts of his or her doctoral dissertation. The author defended her doctoral dissertation at the University of Helsinki in February 2020. Her dissertation can be found online here.
Alkuperäiskielienglanti
LehtiVersus