Svetlana Biryukova, Meri Susanna Kulmala, Sinyavskaya Oksana, Chernova Zhanna

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielivenäjä
OtsikkoZhurnal issledovanii sotsialnoi politiki
Vuosikerta15
KustantajaSaratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet
Julkaisupäivä2017
Painos3
Sivut351-352
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiŽhurnal issledovanii sotsial'noi politiki
Kustantaja Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet
ISSN (painettu)1727-0634

• 5141 Sosiologia

Biryukova, S., Kulmala, M. S., Oksana, S., & Zhanna, C. (2017). Deinsitutsializatsii sirotstva v sovremennoi Rossii: politika, obschesvennye initsiativy, relizatsiia. teoksessa Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki (3 toim., Vuosikerta 15, Sivut 351-352). (Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki). Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet.
Biryukova, Svetlana ; Kulmala, Meri Susanna ; Oksana, Sinyavskaya ; Zhanna, Chernova. / Deinsitutsializatsii sirotstva v sovremennoi Rossii : politika, obschesvennye initsiativy, relizatsiia. Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki. Vuosikerta 15 3. toim. Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet, 2017. Sivut 351-352 (Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki).
@inbook{9db6b80548f04a198959277465f93057,
title = "Deinsitutsializatsii sirotstva v sovremennoi Rossii: politika, obschesvennye initsiativy, relizatsiia",
keywords = "5141 Sociologi",
author = "Svetlana Biryukova and Kulmala, {Meri Susanna} and Sinyavskaya Oksana and Chernova Zhanna",
year = "2017",
language = "ryska",
volume = "15",
series = "Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki",
publisher = "Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet",
pages = "351--352",
booktitle = "Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki",
address = "Ryssland",
edition = "3",

Biryukova, S, Kulmala, MS, Oksana, S & Zhanna, C 2017, Deinsitutsializatsii sirotstva v sovremennoi Rossii: politika, obschesvennye initsiativy, relizatsiia. julkaisussa Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki. 3 toim, Vuosikerta 15, Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki, Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet, Sivut 351-352.

Deinsitutsializatsii sirotstva v sovremennoi Rossii : politika, obschesvennye initsiativy, relizatsiia. / Biryukova, Svetlana; Kulmala, Meri Susanna; Oksana, Sinyavskaya; Zhanna, Chernova.

Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki. Vuosikerta 15 3. toim. Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet, 2017. s. 351-352 (Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki).

TY - CHAP

T1 - Deinsitutsializatsii sirotstva v sovremennoi Rossii

T2 - politika, obschesvennye initsiativy, relizatsiia

AU - Biryukova, Svetlana

AU - Kulmala, Meri Susanna

AU - Oksana, Sinyavskaya

AU - Zhanna, Chernova

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 5141 Sociologi

M3 - Kapitel

VL - 15

T3 - Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki

SP - 351

EP - 352

BT - Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki

PB - Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet

Biryukova S, Kulmala MS, Oksana S, Zhanna C. Deinsitutsializatsii sirotstva v sovremennoi Rossii: politika, obschesvennye initsiativy, relizatsiia. julkaisussa Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki. 3 toim. Vuosikerta 15. Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet. 2017. s. 351-352. (Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki).