Eva Heiskanen, Tero Ahonen, Airaksinen Miimu, Mikko Jalas, Hanna-Liisa Kangas, Paula Kivimaa, Raimo Lovio, Armi Temmes

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Kuvaus

Alkuperäiskielienglanti
KustantajaAalto-yliopisto, kauppakorkeakoulu
ISBN (elektroninen)978-952-60-7350-7
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiCrossover
KustantajaAalto University
Numero7
ISSN (painettu)1799-4977
ISSN (elektroninen)1799-4985

• 512 Liiketaloustiede
  • 213 Sähkö-, automaatio- ja tietoliikennetekniikka, elektroniikka

Heiskanen, E., Ahonen, T., Miimu, A., Jalas, M., Kangas, H-L., Kivimaa, P., ... Temmes, A. (2017). Delimitation of technologies and impacts in focus in the Smart Energy Transition project. (Crossover; Nro 7). Aalto-yliopisto, kauppakorkeakoulu.
Heiskanen, Eva ; Ahonen, Tero ; Miimu, Airaksinen ; Jalas, Mikko ; Kangas, Hanna-Liisa ; Kivimaa, Paula ; Lovio, Raimo ; Temmes, Armi. / Delimitation of technologies and impacts in focus in the Smart Energy Transition project. Aalto-yliopisto, kauppakorkeakoulu, 2017. 23 Sivumäärä (Crossover; 7).
@book{419b1a140b5440b0a58cc9b090f8e241,
title = "Delimitation of technologies and impacts in focus in the Smart Energy Transition project",
abstract = "This paper specifies the scope of the research plan of the Smart Energy Transition project. Since the aims of the project are broad, we need to delimit the scope of our empirical analysis to particular technologies and particular kinds of impacts. The aim of this paper is to make (nonexclusive) delimitations that define the main empirical subject material of the project.",
keywords = "512 Business and Management, 213 Electronic, automation and communications engineering, electronics",
author = "Eva Heiskanen and Tero Ahonen and Airaksinen Miimu and Mikko Jalas and Hanna-Liisa Kangas and Paula Kivimaa and Raimo Lovio and Armi Temmes",
year = "2017",
language = "English",
series = "Crossover",
publisher = "Aalto-yliopisto, kauppakorkeakoulu",
number = "7",
address = "Finland",

Heiskanen, E, Ahonen, T, Miimu, A, Jalas, M, Kangas, H-L, Kivimaa, P, Lovio, R & Temmes, A 2017, Delimitation of technologies and impacts in focus in the Smart Energy Transition project. Crossover, Nro 7, Aalto-yliopisto, kauppakorkeakoulu.

Delimitation of technologies and impacts in focus in the Smart Energy Transition project. / Heiskanen, Eva; Ahonen, Tero; Miimu, Airaksinen; Jalas, Mikko; Kangas, Hanna-Liisa; Kivimaa, Paula; Lovio, Raimo; Temmes, Armi.

Aalto-yliopisto, kauppakorkeakoulu, 2017. 23 s. (Crossover; Nro 7).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Delimitation of technologies and impacts in focus in the Smart Energy Transition project

AU - Heiskanen, Eva

AU - Ahonen, Tero

AU - Miimu, Airaksinen

AU - Jalas, Mikko

AU - Kangas, Hanna-Liisa

AU - Kivimaa, Paula

AU - Lovio, Raimo

AU - Temmes, Armi

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - This paper specifies the scope of the research plan of the Smart Energy Transition project. Since the aims of the project are broad, we need to delimit the scope of our empirical analysis to particular technologies and particular kinds of impacts. The aim of this paper is to make (nonexclusive) delimitations that define the main empirical subject material of the project.

AB - This paper specifies the scope of the research plan of the Smart Energy Transition project. Since the aims of the project are broad, we need to delimit the scope of our empirical analysis to particular technologies and particular kinds of impacts. The aim of this paper is to make (nonexclusive) delimitations that define the main empirical subject material of the project.

KW - 512 Business and Management

KW - 213 Electronic, automation and communications engineering, electronics

M3 - Commissioned report

T3 - Crossover

BT - Delimitation of technologies and impacts in focus in the Smart Energy Transition project

PB - Aalto-yliopisto, kauppakorkeakoulu

Heiskanen E, Ahonen T, Miimu A, Jalas M, Kangas H-L, Kivimaa P et al. Delimitation of technologies and impacts in focus in the Smart Energy Transition project. Aalto-yliopisto, kauppakorkeakoulu, 2017. 23 s. (Crossover; 7).