Delirium in a surgical context from a nursing perspective: A hybrid concept analysis

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
Artikkeli100103
LehtiInternational Journal of Nursing Studies Advances
Vuosikerta4
ISSN2666-142X
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - jouluk. 2022
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Funding Information:
This study is a part of a larger research project called: “Knowledge-based management in perioperative nursing” which is partially funded by the Finnish foundation for nurse education and State funding for university level health research in Finland under Grant ( TYH2014211 ). IKITIK – “Information and language technology for health information and communication” has been partly funded by the Academy of Finland and TEKES . The corresponding author (SP) was supported by the Helsinki University Hospital , Department of Perioperative, Intensive care, and Pain Medicine under Grant ( HUS/600/2017 ) and Grant ( HUS/45/2018 ]) and the Helsinki University Hospital, Nursing Research Center under Grant ( HUS/692/2019 ).

Publisher Copyright: