Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskieliruotsi
OtsikkoBarnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden
ToimittajatJorgensen & Maagero
KustantajaNovus forlag, Oslo
Julkaisupäivä2009
TilaJulkaistu - 2009
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Lundkvist, M. S. (2009). Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik. teoksessa Jorgensen & Maagero (Toimittaja), Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden Novus forlag, Oslo.
Lundkvist, Marina Sofie. / Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik. Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden. Toimittaja / Jorgensen & Maagero. Novus forlag, Oslo, 2009.
@inbook{73879db691b74c65a25f4049a9a9ba6a,
title = "Den sv{\aa}rf{\aa}ngade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik",
author = "Lundkvist, {Marina Sofie}",
year = "2009",
language = "svenska",
editor = "{Jorgensen & Maagero}",
booktitle = "Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden",
publisher = "Novus forlag, Oslo",
address = "Norge",

Lundkvist, MS 2009, Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik. julkaisussa Jorgensen & Maagero (Toimittaja), Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden. Novus forlag, Oslo.

Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik. / Lundkvist, Marina Sofie.

Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden. toim. / Jorgensen & Maagero. Novus forlag, Oslo, 2009.

TY - CHAP

T1 - Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik

AU - Lundkvist, Marina Sofie

PY - 2009