Detecting phloem transport in stem diameter changes

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 17.-19.5.2010
KustantajaFinnish Association for Aerosol Research, FAAR
Julkaisupäivä2010
TilaJulkaistu - 2010
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Numero109

• 114 Fysiikka

Siteeraa tätä

Hölttä, T., Sevanto, S., Vesala, T., & Nikinmaa, E. (2010). Detecting phloem transport in stem diameter changes. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 17.-19.5.2010 (Report series in aerosol science; Nro 109). Finnish Association for Aerosol Research, FAAR.