Detection of gluten in products containing barley: A proposal for C-hordein as reference material.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Abstrakti

Huang, X., Kanerva, P., Salovaara, H. and Sontag-Strohm, T. 2017. Detection of gluten in products containing barley: A proposal for C-hordein as reference material. Pages 25-29 in Proceedings of the 30th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity (WGPAT), Valencia, Spain, September 26-27, 2016.
Alkuperäiskielienglanti
Otsikko Proceedings of the 30th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity (WGPAT), Valencia, Spain, September 26-27, 2016.
ToimittajatPeter Köhler
Sivumäärä5
JulkaisupaikkaFreising
KustantajaWGBAT
Julkaisupäivämaaliskuuta 2017
Sivut25-29
ISBN (painettu)978-3-00-055981-5
TilaJulkaistu - maaliskuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiD3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa
Tapahtuma30th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity (WGPAT), Valencia, Spain, September 26-27, 2016. - Valencia, Espanja
Kesto: 26 syyskuuta 201627 syyskuuta 2016
Konferenssinumero: 30

Lisätietoja


Volume:
Proceeding volume:

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • 318 Lääketieteen bioteknologia

Siteeraa tätä