Determination and stability of divicine and isouramil produced by enzymatic hydrolysis of vicine and convicine of faba bean

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Chemistry
Vuosikerta212
Sivut10-19
Sivumäärä10
ISSN0308-8146
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Projektit

  • 1 Päättynyt

Fabapapuaines

Salovaara, H., Piironen, V., Lampi, A., Stoddard, F., Sontag-Strohm, T., Kanerva, P., Kariluoto, S., Pulkkinen, M., Jiang, Z., Tahvonen, R., Järvenpää, E., Rokka, S., Pihlava, J., Mäki, M., Latvala, T., Kotro, J. & Niva, M.

Unknown funder

01/01/201231/12/2014

Projekti: Tutkimusprojekti

Siteeraa tätä