Determination of 25-hydroxycholecalciferol content in egg yolk

Pirjo Mattila, Vieno Piironen, Esko Uusi-Rauva, Pekka Koivistoinen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of Food Composition and Analysis
Vuosikerta6
Sivut250-255
ISSN0889-1575
TilaJulkaistu - 1993
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Lainaa tätä

Mattila, Pirjo ; Piironen, Vieno ; Uusi-Rauva, Esko ; Koivistoinen, Pekka. / Determination of 25-hydroxycholecalciferol content in egg yolk. Julkaisussa: Journal of Food Composition and Analysis. 1993 ; Vuosikerta 6. Sivut 250-255.
@article{7fe82bd4765f4e44bf05855e0a9f99c9,
title = "Determination of 25-hydroxycholecalciferol content in egg yolk",
author = "Pirjo Mattila and Vieno Piironen and Esko Uusi-Rauva and Pekka Koivistoinen",
year = "1993",
language = "English",
volume = "6",
pages = "250--255",
journal = "Journal of Food Composition and Analysis",
issn = "0889-1575",
publisher = "ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE",

}

Mattila, P, Piironen, V, Uusi-Rauva, E & Koivistoinen, P 1993, 'Determination of 25-hydroxycholecalciferol content in egg yolk', Journal of Food Composition and Analysis, Vuosikerta 6, Sivut 250-255.

Determination of 25-hydroxycholecalciferol content in egg yolk. / Mattila, Pirjo; Piironen, Vieno; Uusi-Rauva, Esko; Koivistoinen, Pekka.

julkaisussa: Journal of Food Composition and Analysis, Vuosikerta 6, 1993, s. 250-255.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Determination of 25-hydroxycholecalciferol content in egg yolk

AU - Mattila, Pirjo

AU - Piironen, Vieno

AU - Uusi-Rauva, Esko

AU - Koivistoinen, Pekka

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Article

VL - 6

SP - 250

EP - 255

JO - Journal of Food Composition and Analysis

JF - Journal of Food Composition and Analysis

SN - 0889-1575

ER -