Development, validation, and application of a fast, simple, and robust SPE-based LC-MS/MS method for quantification of angiotensin I-converting enzyme inhibiting tripeptides Val-Pro-Pro, Ile-Pro-Pro, and Leu-Pro-Pro in yoghurt and other fermented dairy products

Simon Moosmang, Aino Siltari, Marie-Theres Bolzer, Stefan Kiechl, Sonja Sturm, Hermann Stuppner

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiInternational Dairy Journal
Vuosikerta97
Sivut31-39
Sivumäärä9
ISSN0958-6946
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - lokakuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 3111 Biolääketieteet

Siteeraa tätä