Diet, Microbiota, and Metabolic Health: Trade-Off Between Saccharolytic and Proteolytic Fermentation

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoANNUAL REVIEW OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOL 9
ToimittajatMP Doyle, TR Klaenhammer
Sivumäärä20
KustantajaAnnual Reviews
Julkaisupäivä2018
Sivut65-84
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiAnnual Review of Food Science and Technology
KustantajaANNUAL REVIEWS
Vuosikerta9
ISSN (painettu)1941-1413

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • 3121 Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet

Siteeraa tätä