Alkuperäiskieli | englanti |
---|---|
Lehti | European Journal of Nutrition |
Vuosikerta | 62 |
Numero | 2 |
Sivut | 847-856 |
Sivumäärä | 10 |
ISSN | 1436-6207 |
DOI - pysyväislinkit | |
Tila | Julkaistu - maalisk. 2023 |
OKM-julkaisutyyppi | A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu |
Lisätietoja
Funding Information:The study has been supported by: Academy of Finland (Grants 63672, 68292, 79685, 79686, 80846, 114666, 126813, 129492, 139391, 201988, 210632, 250114, 276475, 308066, 339922), Emil Aaltonen Foundation, Ella and Georg Ehrnrooth Foundation, European Foundation for the Study of Diabetes, Finnish Diabetes Association, Finnish Diabetes Research Foundation, Juho Vainio Foundation, JDRF (Grants 4-1998-274, 4-1999-731, 4-2001-435, 1-SRA-2016-342-M-R, 1-SRA-2019-732-M-B, and 3-SRA-2020-955-S-B), competitive state research financing of the expert responsibility area of Tampere University Hospital (Grants 9E082, 9F089, 9G087, 9H092, 9J147, 9K149, 9L042, 9L117, 9M036, 9M114, 9N086, 9P057, 9R055, 9S074, 9T072, 9U065, 9V072, 9X062, 9AA084), Oulu University Hospital research funds, Turku University Hospital governmental grants, the European Union (Grant BMH4-CT98-3314), the Novo Nordisk Foundation, and the Sigrid Juselius Foundation.
Publisher Copyright:
© 2022, The Author(s).
Tieteenalat
- 3143 Ravitsemustiede