Julkaisun otsikon käännös: Toiseuden diskurssi Universal Design -suunnitellulla yliopistomatematiikan kurssilla

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Eleventh Congress of the European Society for Research in Mathematics Education
ToimittajatUffe Jankvist, Marja van den Heuvel-Panhuizen, Michiel Veldhuis
Vuosikerta2019
JulkaisupaikkaUtrecht: CERME
KustantajaFreudenthal Group & Freudenthal Institute, Utrecht University
Julkaisupäivä2019
TilaJulkaistu - 2019
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaCERME 11 - The Eleventh Congress of the European Society for Research in Mathematics Education - University of Utrecht, Utrecht, Alankomaat
Kesto: 6 helmikuuta 201910 helmikuuta 2019

Nieminen, J. H. (2019). Discourse of Otherness in a Universally Designed undergraduate mathematics course. teoksessa U. Jankvist, M. van den Heuvel-Panhuizen, & M. Veldhuis (Toimittajat), Proceedings of the Eleventh Congress of the European Society for Research in Mathematics Education (Vuosikerta 2019). Utrecht: CERME: Freudenthal Group & Freudenthal Institute, Utrecht University.
Nieminen, Juuso Henrik. / Discourse of Otherness in a Universally Designed undergraduate mathematics course. Proceedings of the Eleventh Congress of the European Society for Research in Mathematics Education. Toimittaja / Uffe Jankvist ; Marja van den Heuvel-Panhuizen ; Michiel Veldhuis. Vuosikerta 2019 Utrecht: CERME : Freudenthal Group & Freudenthal Institute, Utrecht University, 2019.
@inproceedings{8bb2f5ecfd1b4086bb4c08502c971568,
title = "Discourse of Otherness in a Universally Designed undergraduate mathematics course",
author = "Nieminen, {Juuso Henrik}",
year = "2019",
language = "English",
volume = "2019",
editor = "Uffe Jankvist and {van den Heuvel-Panhuizen}, Marja and Michiel Veldhuis",
booktitle = "Proceedings of the Eleventh Congress of the European Society for Research in Mathematics Education",
publisher = "Freudenthal Group & Freudenthal Institute, Utrecht University",
address = "Netherlands",

Nieminen, JH 2019, Discourse of Otherness in a Universally Designed undergraduate mathematics course. julkaisussa U Jankvist, M van den Heuvel-Panhuizen & M Veldhuis (toim), Proceedings of the Eleventh Congress of the European Society for Research in Mathematics Education. Vuosikerta 2019, Freudenthal Group & Freudenthal Institute, Utrecht University, Utrecht: CERME, CERME 11 - The Eleventh Congress of the European Society for Research in Mathematics Education, Utrecht, Alankomaat, 06/02/2019.

Discourse of Otherness in a Universally Designed undergraduate mathematics course. / Nieminen, Juuso Henrik.

Proceedings of the Eleventh Congress of the European Society for Research in Mathematics Education. toim. / Uffe Jankvist; Marja van den Heuvel-Panhuizen; Michiel Veldhuis. Vuosikerta 2019 Utrecht: CERME : Freudenthal Group & Freudenthal Institute, Utrecht University, 2019.

TY - GEN

T1 - Discourse of Otherness in a Universally Designed undergraduate mathematics course

AU - Nieminen, Juuso Henrik

PY - 2019