Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoZackenberg Ecological Research Operations : 21st Annual Report 2015
ToimittajatJannik Hansen, Elmer Topp-Jørgensen, Torben R. Christensen
Vuosikerta21
JulkaisupaikkaAarhus
KustantajaAarhus University, DCE – Danish Centre for Environment and Energy
Julkaisupäivälokakuuta 2017
Sivut69-71
ISBN (painettu)978-87-93129-45-0
TilaJulkaistu - lokakuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiD2 Artikkeli ammatillisissa käsi- tai opaskirjoissa, ammatillisissa tietojärjestelmissä tai oppikirja-aineisto

Julkaisusarja

NimiZackenberg Ecological Research Operations
KustantajaAarhus University, DCE – Danish Centre for Environment and Energy
ISSN (painettu)1904-0407

• 1181 Ekologia, evoluutiobiologia

Eitzinger, B., Kankaanpää, T. T., Kaartinen, R. M., Ovaskainen, O. T., & Roslin, T. V. (2017). Dissecting the interaction web of Zackenberg: targeting spider diet along environmental gradients. teoksessa J. Hansen, E. Topp-Jørgensen, & T. R. Christensen (Toimittajat), Zackenberg Ecological Research Operations: 21st Annual Report 2015 (Vuosikerta 21, Sivut 69-71). (Zackenberg Ecological Research Operations). Aarhus: Aarhus University, DCE – Danish Centre for Environment and Energy.
Eitzinger, Bernhard ; Kankaanpää, Tuomas Tapio ; Kaartinen, Riikka Maria ; Ovaskainen, Otso Tapio ; Roslin, Tomas Valter. / Dissecting the interaction web of Zackenberg: targeting spider diet along environmental gradients. Zackenberg Ecological Research Operations: 21st Annual Report 2015. Toimittaja / Jannik Hansen ; Elmer Topp-Jørgensen ; Torben R. Christensen. Vuosikerta 21 Aarhus : Aarhus University, DCE – Danish Centre for Environment and Energy, 2017. Sivut 69-71 (Zackenberg Ecological Research Operations).
@inbook{20b310966b324bffbc6ef3bfd82c3d1b,
title = "Dissecting the interaction web of Zackenberg: targeting spider diet along environmental gradients",
keywords = "1181 Ecology, evolutionary biology",
author = "Bernhard Eitzinger and Kankaanp{\"a}{\"a}, {Tuomas Tapio} and Kaartinen, {Riikka Maria} and Ovaskainen, {Otso Tapio} and Roslin, {Tomas Valter}",
year = "2017",
month = "10",
language = "English",
isbn = "978-87-93129-45-0",
volume = "21",
series = "Zackenberg Ecological Research Operations",
publisher = "Aarhus University, DCE – Danish Centre for Environment and Energy",
pages = "69--71",
editor = "Jannik Hansen and Elmer Topp-J{\o}rgensen and Christensen, {Torben R.}",
booktitle = "Zackenberg Ecological Research Operations",
address = "Denmark",

Eitzinger, B, Kankaanpää, TT, Kaartinen, RM, Ovaskainen, OT & Roslin, TV 2017, Dissecting the interaction web of Zackenberg: targeting spider diet along environmental gradients. julkaisussa J Hansen, E Topp-Jørgensen & TR Christensen (toim), Zackenberg Ecological Research Operations: 21st Annual Report 2015. Vuosikerta 21, Zackenberg Ecological Research Operations, Aarhus University, DCE – Danish Centre for Environment and Energy, Aarhus, Sivut 69-71.

Dissecting the interaction web of Zackenberg: targeting spider diet along environmental gradients. / Eitzinger, Bernhard; Kankaanpää, Tuomas Tapio; Kaartinen, Riikka Maria; Ovaskainen, Otso Tapio; Roslin, Tomas Valter.

Zackenberg Ecological Research Operations: 21st Annual Report 2015. toim. / Jannik Hansen; Elmer Topp-Jørgensen; Torben R. Christensen. Vuosikerta 21 Aarhus : Aarhus University, DCE – Danish Centre for Environment and Energy, 2017. s. 69-71 (Zackenberg Ecological Research Operations).

TY - CHAP

T1 - Dissecting the interaction web of Zackenberg: targeting spider diet along environmental gradients

AU - Eitzinger, Bernhard

AU - Kankaanpää, Tuomas Tapio

AU - Kaartinen, Riikka Maria

AU - Ovaskainen, Otso Tapio

AU - Roslin, Tomas Valter

PY - 2017/10

Y1 - 2017/10

KW - 1181 Ecology, evolutionary biology

M3 - Chapter

SN - 978-87-93129-45-0

VL - 21

T3 - Zackenberg Ecological Research Operations

SP - 69

EP - 71

BT - Zackenberg Ecological Research Operations

A2 - Hansen, Jannik

A2 - Topp-Jørgensen, Elmer

A2 - Christensen, Torben R.

PB - Aarhus University, DCE – Danish Centre for Environment and Energy

CY - Aarhus

Eitzinger B, Kankaanpää TT, Kaartinen RM, Ovaskainen OT, Roslin TV. Dissecting the interaction web of Zackenberg: targeting spider diet along environmental gradients. julkaisussa Hansen J, Topp-Jørgensen E, Christensen TR, toimittajat, Zackenberg Ecological Research Operations: 21st Annual Report 2015. Vuosikerta 21. Aarhus: Aarhus University, DCE – Danish Centre for Environment and Energy. 2017. s. 69-71. (Zackenberg Ecological Research Operations).