Does it matter what you call it?

Reflections on how companies voluntarily disclose their adaptation activities

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Alkuperäiskielienglanti
TilaJulkaistu - 30 syyskuuta 2015
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiGrantham Research Institute on Climate Change and the Environment Working Paper
Numero210

• 5142 Sosiaali- ja yhteiskuntapolitiikka

Isoaho, K. L. H., & Surminski, S. (2015). Does it matter what you call it? Reflections on how companies voluntarily disclose their adaptation activities. (Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment Working Paper ; Nro 210).
Isoaho, Karoliina Laila Hannele ; Surminski, Swenja. / Does it matter what you call it? Reflections on how companies voluntarily disclose their adaptation activities. 2015. (Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment Working Paper ; 210).
@book{539141c5d1bc4246ad9630ce1a4ce058,
title = "Does it matter what you call it?: Reflections on how companies voluntarily disclose their adaptation activities",
keywords = "5142 Social policy",
author = "Isoaho, {Karoliina Laila Hannele} and Swenja Surminski",
year = "2015",
month = "9",
day = "30",
language = "English",
series = "Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment Working Paper",
number = "210",

Isoaho, KLH & Surminski, S 2015, Does it matter what you call it? Reflections on how companies voluntarily disclose their adaptation activities. Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment Working Paper , Nro 210.

Does it matter what you call it? Reflections on how companies voluntarily disclose their adaptation activities. / Isoaho, Karoliina Laila Hannele; Surminski, Swenja.

2015. (Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment Working Paper ; Nro 210).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Does it matter what you call it?

T2 - Reflections on how companies voluntarily disclose their adaptation activities

AU - Isoaho, Karoliina Laila Hannele

AU - Surminski, Swenja

PY - 2015/9/30

Y1 - 2015/9/30

KW - 5142 Social policy

M3 - Commissioned report

T3 - Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment Working Paper

BT - Does it matter what you call it?

Isoaho KLH, Surminski S. Does it matter what you call it? Reflections on how companies voluntarily disclose their adaptation activities. 2015. (Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment Working Paper ; 210).