Piia Aatola, Markku Ollikainen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoEuropean Association of Environmental and Resource Economists, 15th Annual Conference : papers
JulkaisupaikkaThessaloniki
KustantajaUniversity of Macedonica
Julkaisupäivä2007
TilaJulkaistu - 2007
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaEAERE 2007 - Thessaloniki, Kreikka
Kesto: 27 kesäkuuta 200730 kesäkuuta 2007
Konferenssinumero: 15

Lisätietoja

Volume:
Proceeding volume:

Aatola, P., & Ollikainen, M. (2007). Does Permit Price Reflect Fundaments in the European Union Emissions Trading Market? Theory and Econometric Analysis. teoksessa European Association of Environmental and Resource Economists, 15th Annual Conference : papers Thessaloniki: University of Macedonica.
Aatola, Piia ; Ollikainen, Markku. / Does Permit Price Reflect Fundaments in the European Union Emissions Trading Market? Theory and Econometric Analysis. European Association of Environmental and Resource Economists, 15th Annual Conference : papers. Thessaloniki : University of Macedonica, 2007.
@inproceedings{8b34f1fa80e24c4aaca27bbd8ce688a3,
title = "Does Permit Price Reflect Fundaments in the European Union Emissions Trading Market? Theory and Econometric Analysis.",
author = "Piia Aatola and Markku Ollikainen",
note = "Linked to the publication in 2009, which is an updated version of the paper presented at the conference. Volume: Proceeding volume:",
year = "2007",
language = "English",
booktitle = "European Association of Environmental and Resource Economists, 15th Annual Conference",
publisher = "University of Macedonica",
address = "Macedonia, The Former Yugoslav Republic of",

Aatola, P & Ollikainen, M 2007, Does Permit Price Reflect Fundaments in the European Union Emissions Trading Market? Theory and Econometric Analysis. julkaisussa European Association of Environmental and Resource Economists, 15th Annual Conference : papers. University of Macedonica, Thessaloniki, EAERE 2007, Thessaloniki, Kreikka, 27/06/2007.

Does Permit Price Reflect Fundaments in the European Union Emissions Trading Market? Theory and Econometric Analysis. / Aatola, Piia; Ollikainen, Markku.

TY - GEN

T1 - Does Permit Price Reflect Fundaments in the European Union Emissions Trading Market? Theory and Econometric Analysis.

AU - Aatola, Piia

AU - Ollikainen, Markku

N1 - Linked to the publication in 2009, which is an updated version of the paper presented at the conference. Volume: Proceeding volume:

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Conference contribution

BT - European Association of Environmental and Resource Economists, 15th Annual Conference

PB - University of Macedonica

CY - Thessaloniki

Aatola P, Ollikainen M. Does Permit Price Reflect Fundaments in the European Union Emissions Trading Market? Theory and Econometric Analysis. julkaisussa European Association of Environmental and Resource Economists, 15th Annual Conference : papers. Thessaloniki: University of Macedonica. 2007