Kari Muje, Marko Lindroos

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoSustainability of interlocked fishing district -management: concept for commercial fishing in Finnish lake fishery
Vuosikerta247
KustantajaJyväskylän yliopisto
Julkaisupäivä2012
SivutVI, 1-24
ISBN (painettu)978-951-39-4867-2
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiJyväskylä studies in biological and environmental science
Numero247
ISSN (painettu)1456-9701

• 511 Kansantaloustiede

Siteeraa tätä

Muje, K., & Lindroos, M. (2012). Economic feasibility and sustainability of an interlocked fishing district in commercial vendace lake fishery. teoksessa Sustainability of interlocked fishing district -management: concept for commercial fishing in Finnish lake fishery (Vuosikerta 247, Sivut VI, 1-24). (Jyväskylä studies in biological and environmental science; Nro 247). Jyväskylän yliopisto.