Ecosystem and atmospheric measurements in ICOS-Finland

Marjut Talvikki Nyman, T. Laurila, Liisa Kulmala, Eija Juurola, Sanna Sorvari, Sami Haapanala, Petri Ilkka Rinaldo Keronen, Pasi Kolari, Ivan Mammarella, M. Komppula, M. Lehtinen, S. Juuti, T. Aalto, M. Aurela, L. Laakso, Y. Viisanen, Timo Vesala

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut287-289
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

• 114 Fysiikka

Nyman, M. T., Laurila, T., Kulmala, L., Juurola, E., Sorvari, S., Haapanala, S., ... Vesala, T. (2011). Ecosystem and atmospheric measurements in ICOS-Finland. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 287-289). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Nyman, Marjut Talvikki ; Laurila, T. ; Kulmala, Liisa ; Juurola, Eija ; Sorvari, Sanna ; Haapanala, Sami ; Keronen, Petri Ilkka Rinaldo ; Kolari, Pasi ; Mammarella, Ivan ; Komppula, M. ; Lehtinen, M. ; Juuti, S. ; Aalto, T. ; Aurela, M. ; Laakso, L. ; Viisanen, Y. ; Vesala, Timo. / Ecosystem and atmospheric measurements in ICOS-Finland. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 287-289 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{081d0b88d129450f956e9aa9149c8bf6,
title = "Ecosystem and atmospheric measurements in ICOS-Finland",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Nyman, {Marjut Talvikki} and T. Laurila and Liisa Kulmala and Eija Juurola and Sanna Sorvari and Sami Haapanala and Keronen, {Petri Ilkka Rinaldo} and Pasi Kolari and Ivan Mammarella and M. Komppula and M. Lehtinen and S. Juuti and T. Aalto and M. Aurela and L. Laakso and Y. Viisanen and Timo Vesala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "287--289",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Nyman, MT, Laurila, T, Kulmala, L, Juurola, E, Sorvari, S, Haapanala, S, Keronen, PIR, Kolari, P, Mammarella, I, Komppula, M, Lehtinen, M, Juuti, S, Aalto, T, Aurela, M, Laakso, L, Viisanen, Y & Vesala, T 2011, Ecosystem and atmospheric measurements in ICOS-Finland. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 287-289.

Ecosystem and atmospheric measurements in ICOS-Finland. / Nyman, Marjut Talvikki; Laurila, T.; Kulmala, Liisa; Juurola, Eija; Sorvari, Sanna ; Haapanala, Sami; Keronen, Petri Ilkka Rinaldo; Kolari, Pasi; Mammarella, Ivan; Komppula, M.; Lehtinen, M.; Juuti, S.; Aalto, T.; Aurela, M.; Laakso, L.; Viisanen, Y.; Vesala, Timo.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 287-289 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Ecosystem and atmospheric measurements in ICOS-Finland

AU - Nyman, Marjut Talvikki

AU - Laurila, T.

AU - Kulmala, Liisa

AU - Juurola, Eija

AU - Sorvari, Sanna

AU - Haapanala, Sami

AU - Keronen, Petri Ilkka Rinaldo

AU - Kolari, Pasi

AU - Mammarella, Ivan

AU - Komppula, M.

AU - Lehtinen, M.

AU - Juuti, S.

AU - Aalto, T.

AU - Aurela, M.

AU - Laakso, L.

AU - Viisanen, Y.

AU - Vesala, Timo

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 287

EP - 289

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Nyman MT, Laurila T, Kulmala L, Juurola E, Sorvari S, Haapanala S et al. Ecosystem and atmospheric measurements in ICOS-Finland. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 287-289. (Report series in aerosol science).