Ecosystem scale VOC emission from Scots pine forest

Janne Rinne, Taina Ruuskanen, Risto Taipale, Maija Karoliina Kajos, Johanna Patokoski, A. Ghirardo, J.-P. Schnitzler, Juho Aalto, Hermanni Aaltonen, H. Hakola, Jaana Bäck, Michael Boy

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut357-259
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiResearch series in aerosol science
Vuosikerta126

Volume:
Proceeding volume:

• 114 Fysiikka
  • 4112 Metsätiede

Rinne, J., Ruuskanen, T., Taipale, R., Kajos, M. K., Patokoski, J., Ghirardo, A., ... Boy, M. (2011). Ecosystem scale VOC emission from Scots pine forest. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 357-259). (Research series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Rinne, Janne ; Ruuskanen, Taina ; Taipale, Risto ; Kajos, Maija Karoliina ; Patokoski, Johanna ; Ghirardo, A. ; Schnitzler, J.-P. ; Aalto, Juho ; Aaltonen, Hermanni ; Hakola, H. ; Bäck, Jaana ; Boy, Michael. / Ecosystem scale VOC emission from Scots pine forest. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 357-259 (Research series in aerosol science).
@inproceedings{c460bfac54bd45eeab22016cdab5765d,
title = "Ecosystem scale VOC emission from Scots pine forest",
keywords = "114 Physical sciences, 4112 Forestry",
author = "Janne Rinne and Taina Ruuskanen and Risto Taipale and Kajos, {Maija Karoliina} and Johanna Patokoski and A. Ghirardo and J.-P. Schnitzler and Juho Aalto and Hermanni Aaltonen and H. Hakola and Jaana B{\"a}ck and Michael Boy",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Research series in aerosol science",
pages = "357--259",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Rinne, J, Ruuskanen, T, Taipale, R, Kajos, MK, Patokoski, J, Ghirardo, A, Schnitzler, J-P, Aalto, J, Aaltonen, H, Hakola, H, Bäck, J & Boy, M 2011, Ecosystem scale VOC emission from Scots pine forest. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Research series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 357-259.

Ecosystem scale VOC emission from Scots pine forest. / Rinne, Janne; Ruuskanen, Taina; Taipale, Risto; Kajos, Maija Karoliina; Patokoski, Johanna; Ghirardo, A.; Schnitzler, J.-P.; Aalto, Juho; Aaltonen, Hermanni; Hakola, H.; Bäck, Jaana; Boy, Michael.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 357-259 (Research series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Ecosystem scale VOC emission from Scots pine forest

AU - Rinne, Janne

AU - Ruuskanen, Taina

AU - Taipale, Risto

AU - Kajos, Maija Karoliina

AU - Patokoski, Johanna

AU - Ghirardo, A.

AU - Schnitzler, J.-P.

AU - Aalto, Juho

AU - Aaltonen, Hermanni

AU - Hakola, H.

AU - Bäck, Jaana

AU - Boy, Michael

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

KW - 4112 Forestry

M3 - Conference contribution

T3 - Research series in aerosol science

SP - 357

EP - 259

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Rinne J, Ruuskanen T, Taipale R, Kajos MK, Patokoski J, Ghirardo A et al. Ecosystem scale VOC emission from Scots pine forest. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 357-259. (Research series in aerosol science).