Effect of baking method and fermentation on folate content of rye and wheat breads

S Kariluoto, L Vahteristo, H Salovaara, Kati Katina, K H Liukkonen, V Piironen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiCereal Chemistry
Vuosikerta81
Numero1
Sivut134-139
Sivumäärä6
ISSN0009-0352
TilaJulkaistu - 2004
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{dd0e675ff55041ac860a5bfec6a57bc4,
title = "Effect of baking method and fermentation on folate content of rye and wheat breads",
keywords = "PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHY, RED-CELL FOLATE, FOLIC-ACID, MICROBIOLOGICAL ASSAY, STABILITY, GRAIN, HPLC, FOOD, AFFINITY, PRODUCTS, 416 Food Science",
author = "S Kariluoto and L Vahteristo and H Salovaara and Kati Katina and Liukkonen, {K H} and V Piironen",
year = "2004",
language = "English",
volume = "81",
pages = "134--139",
journal = "Cereal Chemistry",
issn = "0009-0352",
publisher = "AACC International",
number = "1",

}

Effect of baking method and fermentation on folate content of rye and wheat breads. / Kariluoto, S ; Vahteristo, L ; Salovaara, H ; Katina, Kati; Liukkonen, K H ; Piironen, V .

julkaisussa: Cereal Chemistry, Vuosikerta 81, Nro 1, 2004, s. 134-139.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Effect of baking method and fermentation on folate content of rye and wheat breads

AU - Kariluoto, S

AU - Vahteristo, L

AU - Salovaara, H

AU - Katina, Kati

AU - Liukkonen, K H

AU - Piironen, V

PY - 2004

Y1 - 2004

KW - PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHY

KW - RED-CELL FOLATE

KW - FOLIC-ACID

KW - MICROBIOLOGICAL ASSAY

KW - STABILITY

KW - GRAIN

KW - HPLC

KW - FOOD

KW - AFFINITY

KW - PRODUCTS

KW - 416 Food Science

M3 - Article

VL - 81

SP - 134

EP - 139

JO - Cereal Chemistry

JF - Cereal Chemistry

SN - 0009-0352

IS - 1

ER -