Effect of forage conservation method on plasma lipids, mammary lipogenesis, and milk fatty acid composition in lactating cows fed diets containing a 60:40 forage-to-concentrate ratio

A. Halmemies-Beauchet-Filleau, P. Kairenius, S. Ahvenjarvi, V. Toivonen, P. Huhtanen, A. Vanhatalo, D. I. Givens, K. J. Shingfield

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of Dairy Science
Vuosikerta96
Numero8
Sivut5267-5289
Sivumäärä23
ISSN0022-0302
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2013
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 412 Kotieläintiede, maitotaloustiede

Siteeraa tätä