Effect of the lower ligand precursors on vitamin B12 production by food-grade Propionibacteria

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiLWT-Food Science and Technology
Vuosikerta72
Sivut117-124
Sivumäärä8
ISSN0023-6438
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{85ab46a551c244bf86d9001c47a0b9d2,
title = "Effect of the lower ligand precursors on vitamin B12 production by food-grade Propionibacteria",
keywords = "416 Food Science",
author = "Bhawani Chamlagain and Paulina Deptula and Minnamari Edelmann and Susanna Kariluoto and Franck Grattepanche and Christophe Lacroix and Pekka Varmanen and Vieno Piironen",
year = "2016",
doi = "10.1016/j.lwt.2016.04.023",
language = "English",
volume = "72",
pages = "117--124",
journal = "LWT-Food Science and Technology",
issn = "0023-6438",
publisher = "Elsevier Scientific Publ. Co",

}

Effect of the lower ligand precursors on vitamin B12 production by food-grade Propionibacteria. / Chamlagain, Bhawani; Deptula, Paulina; Edelmann, Minnamari; Kariluoto, Susanna; Grattepanche, Franck; Lacroix, Christophe; Varmanen, Pekka; Piironen, Vieno.

julkaisussa: LWT-Food Science and Technology, Vuosikerta 72, 2016, s. 117-124.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Effect of the lower ligand precursors on vitamin B12 production by food-grade Propionibacteria

AU - Chamlagain, Bhawani

AU - Deptula, Paulina

AU - Edelmann, Minnamari

AU - Kariluoto, Susanna

AU - Grattepanche, Franck

AU - Lacroix, Christophe

AU - Varmanen, Pekka

AU - Piironen, Vieno

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - 416 Food Science

U2 - 10.1016/j.lwt.2016.04.023

DO - 10.1016/j.lwt.2016.04.023

M3 - Article

VL - 72

SP - 117

EP - 124

JO - LWT-Food Science and Technology

JF - LWT-Food Science and Technology

SN - 0023-6438

ER -