Effect of trace amounts of α-tocopherol on autoxidation of rapeseed oil triacyglycerol fraction

Vieno Piironen, Anu Hopia, Anna-Maija Lampi, Lea Hyvönen, Pekka Koivistoinen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of Chemical Reactions in Foods II
Julkaisupäivä1992
Sivut133-138
TilaJulkaistu - 1992
OKM-julkaisutyyppiD3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa
TapahtumaUnknown host publication - Prague, Tšekki
Kesto: 1 tammikuuta 1800 → …

Lainaa tätä

Piironen, V., Hopia, A., Lampi, A-M., Hyvönen, L., & Koivistoinen, P. (1992). Effect of trace amounts of α-tocopherol on autoxidation of rapeseed oil triacyglycerol fraction. teoksessa Proceedings of Chemical Reactions in Foods II (Sivut 133-138)
Piironen, Vieno ; Hopia, Anu ; Lampi, Anna-Maija ; Hyvönen, Lea ; Koivistoinen, Pekka. / Effect of trace amounts of α-tocopherol on autoxidation of rapeseed oil triacyglycerol fraction. Proceedings of Chemical Reactions in Foods II. 1992. Sivut 133-138
@inproceedings{f3d61f4010a14ac2afdf68f31f58c4f4,
title = "Effect of trace amounts of α-tocopherol on autoxidation of rapeseed oil triacyglycerol fraction",
author = "Vieno Piironen and Anu Hopia and Anna-Maija Lampi and Lea Hyv{\"o}nen and Pekka Koivistoinen",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "1992",
language = "English",
pages = "133--138",
booktitle = "Proceedings of Chemical Reactions in Foods II",

}

Piironen, V, Hopia, A, Lampi, A-M, Hyvönen, L & Koivistoinen, P 1992, Effect of trace amounts of α-tocopherol on autoxidation of rapeseed oil triacyglycerol fraction. julkaisussa Proceedings of Chemical Reactions in Foods II. Sivut 133-138, Unknown host publication, Prague, Tšekki, 01/01/1800.

Effect of trace amounts of α-tocopherol on autoxidation of rapeseed oil triacyglycerol fraction. / Piironen, Vieno; Hopia, Anu; Lampi, Anna-Maija; Hyvönen, Lea; Koivistoinen, Pekka.

Proceedings of Chemical Reactions in Foods II. 1992. s. 133-138.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

TY - GEN

T1 - Effect of trace amounts of α-tocopherol on autoxidation of rapeseed oil triacyglycerol fraction

AU - Piironen, Vieno

AU - Hopia, Anu

AU - Lampi, Anna-Maija

AU - Hyvönen, Lea

AU - Koivistoinen, Pekka

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Conference contribution

SP - 133

EP - 138

BT - Proceedings of Chemical Reactions in Foods II

ER -

Piironen V, Hopia A, Lampi A-M, Hyvönen L, Koivistoinen P. Effect of trace amounts of α-tocopherol on autoxidation of rapeseed oil triacyglycerol fraction. julkaisussa Proceedings of Chemical Reactions in Foods II. 1992. s. 133-138