Effects of food preparation on natural antioxidant levels in foods

Pertti Varo, Mirjami Mattila, Vieno Piironen, Pirjo Nironen, Pekka Koivistoinen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoAdvances in Food Technology
VuosikertaII
Julkaisupäivä1989
Sivut779-786
TilaJulkaistu - 1989
OKM-julkaisutyyppiD3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa

Lainaa tätä

Varo, P., Mattila, M., Piironen, V., Nironen, P., & Koivistoinen, P. (1989). Effects of food preparation on natural antioxidant levels in foods. teoksessa Advances in Food Technology (Vuosikerta II, Sivut 779-786)
Varo, Pertti ; Mattila, Mirjami ; Piironen, Vieno ; Nironen, Pirjo ; Koivistoinen, Pekka . / Effects of food preparation on natural antioxidant levels in foods. Advances in Food Technology. Vuosikerta II 1989. Sivut 779-786
@inproceedings{3f648b3ef1b44bf9960f6a60ce444ee1,
title = "Effects of food preparation on natural antioxidant levels in foods",
author = "Pertti Varo and Mirjami Mattila and Vieno Piironen and Pirjo Nironen and Pekka Koivistoinen",
note = "Volume: Proceeding volume: II",
year = "1989",
language = "English",
volume = "II",
pages = "779--786",
booktitle = "Advances in Food Technology",

}

Varo, P, Mattila, M, Piironen, V, Nironen, P & Koivistoinen, P 1989, Effects of food preparation on natural antioxidant levels in foods. julkaisussa Advances in Food Technology. Vuosikerta II, Sivut 779-786.

Effects of food preparation on natural antioxidant levels in foods. / Varo, Pertti; Mattila, Mirjami; Piironen, Vieno; Nironen, Pirjo; Koivistoinen, Pekka .

Advances in Food Technology. Vuosikerta II 1989. s. 779-786.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

TY - GEN

T1 - Effects of food preparation on natural antioxidant levels in foods

AU - Varo, Pertti

AU - Mattila, Mirjami

AU - Piironen, Vieno

AU - Nironen, Pirjo

AU - Koivistoinen, Pekka

N1 - Volume: Proceeding volume: II

PY - 1989

Y1 - 1989

M3 - Conference contribution

VL - II

SP - 779

EP - 786

BT - Advances in Food Technology

ER -

Varo P, Mattila M, Piironen V, Nironen P, Koivistoinen P. Effects of food preparation on natural antioxidant levels in foods. julkaisussa Advances in Food Technology. Vuosikerta II. 1989. s. 779-786