Effects of yeasts and bacteria on the levels of folates in rye sourdoughs

S Kariluoto, M Aittamaa, M Korhola, H Salovaara, L Vahteristo, V Piironen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiInternational Journal of Food Microbiology
Vuosikerta106
Sivut137-143
Sivumäärä7
ISSN0168-1605
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 116 Kemia
  • 411 Maatalous ja metsätieteet

Lainaa tätä

@article{caac8bf63443436080a7fa58eda48217,
title = "Effects of yeasts and bacteria on the levels of folates in rye sourdoughs",
keywords = "folate, rye, fermentation, yeast, lactic acid bacteria, LACTIC-ACID BACTERIA, PLASMA HOMOCYSTEINE, FOLIC-ACID, RISK FACTOR, FERMENTATION, STABILITY, VITAMIN, DISEASE, 116 Chemical sciences, 411 Agriculture and forestry",
author = "S Kariluoto and M Aittamaa and M Korhola and H Salovaara and L Vahteristo and V Piironen",
year = "2006",
doi = "10.1016/j.ijfoodmicro.2005.06.013",
language = "English",
volume = "106",
pages = "137--143",
journal = "International Journal of Food Microbiology",
issn = "0168-1605",
publisher = "Elsevier Scientific Publ. Co",

}

Effects of yeasts and bacteria on the levels of folates in rye sourdoughs. / Kariluoto, S ; Aittamaa, M ; Korhola, M ; Salovaara, H ; Vahteristo, L ; Piironen, V .

julkaisussa: International Journal of Food Microbiology, Vuosikerta 106, 2006, s. 137-143.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Effects of yeasts and bacteria on the levels of folates in rye sourdoughs

AU - Kariluoto, S

AU - Aittamaa, M

AU - Korhola, M

AU - Salovaara, H

AU - Vahteristo, L

AU - Piironen, V

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - folate

KW - rye

KW - fermentation

KW - yeast

KW - lactic acid bacteria

KW - LACTIC-ACID BACTERIA

KW - PLASMA HOMOCYSTEINE

KW - FOLIC-ACID

KW - RISK FACTOR

KW - FERMENTATION

KW - STABILITY

KW - VITAMIN

KW - DISEASE

KW - 116 Chemical sciences

KW - 411 Agriculture and forestry

U2 - 10.1016/j.ijfoodmicro.2005.06.013

DO - 10.1016/j.ijfoodmicro.2005.06.013

M3 - Article

VL - 106

SP - 137

EP - 143

JO - International Journal of Food Microbiology

JF - International Journal of Food Microbiology

SN - 0168-1605

ER -