Efficacy of Sirolimus in Patients Requiring Tracheostomy for Life-Threatening Lymphatic Malformation of the Head and Neck: A Report From the European Reference Network

Annegret Holm, Maroeska te Loo, Leo Schultze Kool, Päivi Salminen, Veronica Celis, Eulalia Baselga, Sophie Duignan, Veronika Dvorakova, Alan D. Irvine, Laurence M. Boon, Miikka Vikkula, Nader Ghaffarpour, Charlotte M. Niemeyer, Jochen Rössler, Friedrich G. Kapp

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
Artikkeli697960
LehtiFrontiers in pediatrics
Vuosikerta9
ISSN2296-2360
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 30 syysk. 2021
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Funding Information:
This work was supported in part by the Center for Vascular Anomalies, Freiburg Center for Rare Diseases. FK was supported by an EXCEL-Fellowship of the Faculty of Medicine, University of Freiburg, funded by the Else–Kröner–Fresenius–Stiftung. The article processing charge was funded by the Baden-Wuerttemberg Ministry of Science, Research and Art and the University of Freiburg in the funding programme Open Access Publishing.

Publisher Copyright:
© Copyright © 2021 Holm, te Loo, Schultze Kool, Salminen, Celis, Baselga, Duignan, Dvorakova, Irvine, Boon, Vikkula, Ghaffarpour, Niemeyer, Rössler and Kapp.

• 3123 Naisten- ja lastentaudit

Siteeraa tätä