Egg consumption, cholesterol intake, and risk of incident stroke in men: the Kuopio Ischaemic Heart Disease Risk Factor Study

Anna M. Abdollahi, Heli E. K. Virtanen, Sari Voutilainen, Sudhir Kurl, Tomi-Pekka Tuomainen, Jukka T. Salonen, Jyrki K. Virtanen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkelivertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiAmerican Journal of Clinical Nutrition
Vuosikerta110
Numero1
Sivut169-176
Sivumäärä8
ISSN0002-9165
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - heinäkuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 3143 Ravitsemustiede
  • 3142 Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Siteeraa tätä